onsdag 18 november 2015

Blästermedel soda

Vi har ett prisvärt, stort utbud. Flera modeller i olika storlekar. Verktygsboden har ett brett utbud av blästermedel. Genom våra kontakter med världens ledande blästermedelstillverkare kan vi erbjuda våra kunder blästermedel av mycket hög kvalitet.


Sodan kan med fördel också användas till rengöring av exempelvis motordelar och motorutrymmen den fungerar även. Lilla soda pistolen 680kr å kg soda 300kr. Så sen i verkligheten så blir det något annat tex förbrukningen av blästermedel.


Dessa blästermedel tål även att användas flera gånger och är då lämplig i. Riktigt skonsam blästring kan man göra med soda som är ett icke. Praktiskt taget alla beläggning kan avlägsnas från de flesta någon yta. MiKon-Industri På MiKon-Industri har vi vår blästring, industrilackering, tillverkning av kolsyreis samt plåt och reservdelshantering till vå.


När sodablästring utförs så används bikarbonat som blästermedel. Bikarbonat eller soda som vi säger är mycket lätt och har goda egenskaper. Sodablästring är en miljövänlig och skonsam blästringsmetod där man använder vanlig soda som blästermedel , vilket är perfekt för att blästra trä.


För kunden betyder detta full service och stort sortiment vad gäller blästermedel ! Glaskulor är framställda av soda , kalk,. SOODAoch sodablästringskannan SOODA01. Ett av det väsentligaste fördelarna med detta blästermedel är att det är. Soda 25kg 700kr Beställningsvara. Abrasive agent for soft blasting.


Graffiti and rust removal from surfaces. Går även att använda med blästermedel glaskulor som avlägsnar, rost, korrosion, hårda målarfärger och lack. Problem och felsökning vid sodablästring. Det vanligaste problemet man stöter på med sodablästring är klumpar av blästermedel på grund av fukt.


Is är bra ingen värme bildning och inget blästermedel blir liggande. Blästrar utan stänk och damm. Glas kan man blästra husvagnsplåt utan att den slår sig. Metoden – små kulor av bikarbonat ( soda ). Tank för l blästermedel med manometer, vattenavskiljare och dödmansgrepp för medelstora blästringsarbeten.


Slitaget på underlaget avgörs av valet av blästermedel , vi kan arbeta med bland annat kolsyreis, soda , sand och glas. Här blästrar man av en bil. Använd soda (bikarbonat) för att skonsamt avlägsna färg eller beläggningar på rostfritt, krom, gummi eller. Ett miljövänligt alternativ som effektivt tar bort. Sodablästringsmaskinerna är väldigt exakta i sina justeringar och blästermedlet i sig självt har egenskaper som gör att.


Men det finns ju även en mängd andra blästermedel i olika hårdheter. Sen kan jag tycka att sand känns lite mer inert mot plåten i balkar etc än soda ,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg