tisdag 24 november 2015

Lådbeslag mässing

Snabb leverans och fri retur! Hjul i Koppar eller Mässing. Lådbeslag Gör om gamla tröga lådor till moderna självstängande lådor med expansionsbeslag. Här hittar du delarna som behövs.


SIBES Metall är ett familjeägt företag som tillverkar beslag i mässing.

Företaget ligger vackert beläget i den lilla småländska byn Siggebo i Gnosjö. Möbelbeslag som passar nya, gamla och renoverade möbler. Handtag, knoppar, nyckelskyltar och andra beslag ger möbeln ett nytt liv.


Skåpbeslag, lådbeslag , möbelbeslag. Vi vill att människor ska vilja fixa. Norden handtag av gjuten mässing för utanpåliggande eller infälld montering i skåp, luckor, utdragslådor m m. Välj bland över 4handtag.


Handla direkt från vår hemsida.

Borstad mässing med blankgalvaniserad skruv. Fönsterklinka med hake, mässing eller förnicklad mässing. Hög servicenivå, snabba leveranser och bra priser. Letar du efter gångjärn, sängskåpsbeslag.


Mässingsknopp från Gysinge Centrum för Byggnadsvård AB. Knopphandtag av massiv mässing för luckor och lådor efter en förlaga från Gysinge som var vanlig. Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer om cookies här eller stäng fliken nu.


Varmare legeringar såsom brons och mässing upplever många också bidrar till en varm och mer ombonad känsla. Av antikbehandlad mässing. Vi förbättrar inomhusklimatet och ger dig prisvärd målning, renovering och förvaring. Ahlsell Produkter Byggsortiment Inredningsbeslag Skåp- och lådbeslag Knoppar och handtag.


Våra skåpreglar är gjutna i mässing. Välkommen att köpa skåpreglar och beslag till möbler från Stilbeslag. Mässing är ytterligare en metall som kommit väldigt stark de senaste åren och här gäller det hela huset, inte bara i köket. Mässingshandtag i kök är idag.


Dubbelkrok till hatthylla - RAK - BORSTAD MÄSSING.

Dubbelkrok i modern design att fästa under hylla. Beslag antik mässing med nyckelhål. Trycke av mässing med rosett för träskruv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg