tisdag 10 november 2015

Spade med såg

Se vårt utbud direkt online! Med ett smörgåsjärn blir smörgåsen gourmetmat. Lämplig för st dubbla smörgåsar. Perfekt även för korvgrillning. Helt suverän och användbar till mycket.


Lätt att bära med sig och kraftig för lite tuffare användning. Köp din spade med såg hos oss Skoterdelen. Alla priser är rekommenderade priser i SEK inklusive moms. På grund av våra högt ställda mål avseende produktkvalitet och innovation. Under senare år utvecklades företaget med att sälja via.


Hos oss hittar du spade och skyffel för. Det finns en anledning till det. Vi vänjer oss vid verktygen och olika personer trivs med. Du hittar vår butik i Korsträsk ca kilometer utanför Älvsbyn efter väg 94. Där hittar du även vår verkstad som utför all slags service och reparationer.


Välj rätt spade med omsorg. Den ska hjälpa till att rädda dina vänner! Tänk på att spaden ska passa ändamålet. Delbar spade i aluminium med en såg i skaftet. Spade Finns i Svart eller röd Aluminium.


Passa på att fynda redan idag! En gedigen spade som är mycket praktisk att ha med sig ut på äventyret eller för att förvara i t. Kommer väl till pass om man kör fast eller använda den till att gräva en grop till att sola eller grilla i. Kombinerad yxa, såg och tändstål som tar minimalt med plats i ryggsäcken. Yxhuvudet är tillverkat av 4rostfritt stål som svart anodiserats och försetts med. Extremt praktisk skoterspade med låg vikt,. Dessutom för att få ut ännu mer utav en spade har man integrerat en uttagbar såg i skaftet.


Genom att fylla i din e-postadress godkänner du att Northbike får skicka nyhetsbrev till din inkorg. Komplett backcountry kitt inehållande ryggsäck, lavinsond och spade med såg. Snöspade med såg i skaftet. Om Stenmarks Maskin Ifrån vackra Tärnaby säljer vi bl.


Från en skottkärra skyfflar hon ut rå fisk med en spade till de kedjade slädhundarna som ylar och slukar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg