torsdag 12 november 2015

Garage övervåning

En smart kombination av flerbilsgarage och extra boyta. Garage med övervåning 5-plan. Kombinera ett garage med en övervåning.


Ett gästrum, boende för tonåringar eller ett kontor ovanpå garaget. Vi levererar årligen hundratals garage runt om i Sverige.

Med byggsatser kan du spara både tid och pengar - Frossa i garagebilder i vårt bildgalleri! Pris att bygga garage med bobar övervåning ? Vi funderar på att bygga ett kvm stort garage med inredd övervåning. Vad blev er kostnad i så fall? Dubbelgarage övervåning GL 65. Tycker att det är ett fantasipris.


Enkelgarage med valmat tak GV 50. WC och kök på övervåningen men med markarbeten och i byggsats för.

Välj ett av våra mest populära dubbelgarage eller rita ditt eget. För att göra det riktigt enkelt att hitta rätt garage har vi satt ihop. Många garage till låga priser.


Kök och sällskapsutrymme baktill och ett stort garage i framkant. Bygger du ett riktigt stort garage , skulle du kunna inreda en övervåning till allrum eller liknande. Grund och stomme för garage. Villagarage med tonårsrum, gäststuga, sommarboende eller ateljé för hobbykonstnären. Möjligheterna med garage och tillhörande övervåning är många.


Våra 5-planshus och 2-planshus levereras alltid med inredningsbar övervåning. I ett inflyttningsklart hus är huset grundmålat,. Ett mycket rymligt garage med plast för mer än bilen.


I takt med att förvaringsytorna blir mindre i nybyggda hus blir garaget. Ett garage kan vara både en förvaringsplats till bilen och ett extra förrådsutrymme. En växande trend är att bygga ett garage med övervåning , ytan kan. Att gjuta platta garage skiljer sig från en villa. Armeringens dimension i plattan är grövre till en följd av högre laster på själva grunden pga bilens laster.


Säljs endast i samband med köp av hus.

Vad gör man när huset inte fungerar platsmässigt längre? Lisa och Calle byggde till en övervåning. Idag var första gången vi fick se övervåningen också! Bor i en villa där vi vill bygga en övervåning ,. Bygga garage och carport, tips för att få ett bra pris och ett lyckat projekt med hjälp av hantverkare. Vad kostar det att bygga garage , bygga carport samt priser för de olika momenten vid bygge av garage såsom tak, grund och stomme.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Ett rejält garage byggt för att motsvara alla högt ställda förväntningar från våra kunder. Vi har många års erfarenhet av tillverkning av monteringsfärdiga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg