torsdag 15 januari 2015

Vakuumpåsar test

Hygienisk förvaring av kläder och andra textilier samt skyddar mot skadedjur. Nu , även lägre pris! I vårt vakuumpåsar bäst i test listar vi de bästa vakuumpåsarna. Vakuumpåsar kommer bli din bästa vän.


Med vakuumpåsar sparar du massor med plats i skåp och garderober - packa enkelt ner dina kläder eller täcken och sug ut luften med en dammsugare - volymen minskar. Vill du veta vilka produkter som vunnit Bäst i test nyligen?

I våra mänskliga sammanställningar kan du enkelt se vinnarna och få. Ont om utrymme i garderoben? Men det är inte alla påsar som håller. Vi har testat åtta märken.


Har du trångt i garderoben? Förvara kläderna i vakuumpåsar tycker jag att man ska göra. Det tar mindre plats och skyddar kläderna från både lukt och fukt. Så jag la in kläderna i dessa.


Hej Johan, tack för en fantastiskt bra och saklig test av vakuumpackare med superbra tips!

Hade funderat på att köpa en vakuumpackare ett tag. I samarbete med SmartaSaker Varje gång jag skriver om säsongsförvaring och tipsar om att förvara kläder i vakuumpåsar så får jag. Vi säljer vakuumpåsar , vakuumrullar och vakuummaskiner för paketering av livsmedel i hemmiljö och till små och stora företag. Köp online till bra priser!


Inför vårt test hittade vi tre olika kategorier ute i handeln. Handpumpar, konsumentmaskiner och professionella maskiner för slakterier. Exempelvis smycken eller bestick som blir påverkade av luft kan vinna på att förvaras i vakuumpåsar. I vårt test av vakuumpackare har maskinerna använts i. Lava vakuumförpackare, vakuumpåsar och vakuumrullar för livsmedel och industri – olika storlekar och tjocklekar. Vi levererar också skräddarsydda vakuumpåsar.


Spara upp till utrymme med dessa smarta förvaringspåsar som töms på luft med hjälp av dammsugaren. De skyddar dessutom innehållet mot fukt, dålig lukt. Stort utbud av vakuumförpackare, värmepåsar och plastfolierullar från välkända varumärken. Bra priser, hög kvalitet samt fri frakt vid köp över 150kr.


Wildboars men man blir ju. Här är ett test som tar fram de bästa packpåsarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg