tisdag 13 januari 2015

Gamla gångjärn dörr

Stort utbud av dörrar i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Se vårt utbud direkt online! Ett brett utbud av gångjärn till dörrar och fönster och luckor i nyproduktion efter gamla förlagor.


Gångjärn från Eskilstuna kulturbeslag i alla storlekar. Gångjärnen är traditionella i form och funktion och passar gamla som nya dörrar. Tänk på att din gamla dörr och karm troligtvis är ganska gamla. Eftersom de gamla gångjärnen skall användas,. Ange om du behöver till vänster- eller högerhängd dörr.


Finns i elförzinkat, varmförzinkat eller rostfritt utförande. När du ska handla dörrar så gör. Hus och lägenheter, dess fönster, dörrar och. I nyare hus med snap-in- gångjärn måste du. Har köpt nya innerdörrar so har såna där nya gångjärn med snäpplås eller vad det heter.


Vad brukar vara lättast att göra då? Beroende på utförande kan du behöva ett. Säljer st bestå tofta dörrar ifrån Ikea. Dörrarna är i svart högglans och i fint skick.


Nu lossnar din gamla dörr och du kan smidigt placera dit den nya. De flesta dörrar sätter sig med tiden eftersom tyngden vilar på gångjärnen , eller för att dörren påverkas av luftfuktigheten. Allt är klart på några minuter. Som tur är kan du relativt. Traditionella beslag till dina dörrar.


Läs om villkoren i garantibroschyren. Och nya dörrar ser inte ut som gamla. Dörren kostade 5kr och vi köpte gångjärn för 1kr. Det är en viss skillnad mot en ny dörr med karm,.


Material: Obehandlat stål. Delbetala i upp till månader. Du vet väl att du kan byta dina gamla dörrar utan att behöva byta karm? Sitter gångjärnen till höger så är dörren högerhängd.


Ofalsat gångjärn i obehandlat stål med ekollonknopp passande gamla dörrar , fönster och skåp. Välkommen till Sekelskifte och våra gammaldags gångjärn ! En detalj som inte får glömmas bort i en tidstypisk inredning är gångjärnen. Beslag till dörrar tillverkade efter historiska förlagor och med gamla metoder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg