tisdag 6 januari 2015

Glasbetong montering

Bästa Priset På Glasbetong Spara tid och pengar med Kelkoo. Hitta lägsta priset på Glasbetong. Söker du efter Glasbetong ? Nu , även lägre pris! Lämna ditt meddelande här så återkommer vi så snart vi kan.


Innan du sätter igång Tänk på att glasbetong är en glasprodukt och bör behandlas med viss försiktighet. Undvik till exempel att placera glas mot glas, eller. Kommer att sätta upp en vägg av glasbetong i vårt nya badrum.


Vet inte om jag skall limma mha lister som finns. Glasblock, eller glasbetong som det också kallas,. Innan monteringen börjar måste du kontrollera att både vägg och golv är helt raka och i graders vinkel. Glasbetong ger en känsla av 60-tal och Bond-filmer, och har de senaste åren återigen blivit allt mer efterfrågat.


Det finns två typer av montering : 1. Här får du goda råd för ett lyckat resultat när du sätter glasbetong ! Armeringsstege Vetropro till glasbetong m. Avslutningsplatta Vetropro till. Vid fast montering direkt på plats bör du se till att det finns tillräckligt med utrymme ovan glasblocken så att timret kan röra sig. Steg 1: Kontrollera väggen med vattenpass. Det skall vara graders vinkel mellan vägg och golv.


Om det inte är grader blir monteringen svårare. Från bohemiska glastillverkningstraditioner kommer Vetros Basic Collection. De traditionella glasblocken består av kvalitativa basprodukter som passar både.


Den tillåtna metoden som vi beskriver här är montering med styrskenor och lim. Till vinklade väggar finns speciella. Här visar vi några alternativ.


Sätt bara igång - steg för steg Du lär dig snabbt att bygga med glasbetong , även om du aldrig har försökt. Med AM 1kan Du mura obegränsat antal skift i en arbetsomgång. Monteringslist Vetro Lock till Block 18cm.


För montering tillsammans med glasbetong. Din webbläsare är för gammal. Nu kan du snabbt och enkelt bygga en svängd glasblocksvägg med lister och lim! Offert Mer info Fråga eller köp.


Jämför priser på glasbetong och handla glasbetong på nätet från bra webbutiker online. Vetro har utvecklat installationssystemet Block Lock 3för enkel montering av svängda glasblocksväggar. Detta har blivit väldigt populärt idag i duschhörnor och våtutrymmen, men det är inte så lätt så man tror.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg