tisdag 20 januari 2015

Stege prydnad

Skapa ett trivsamt och personligt hem! På Rusta hittar du ett brett sortiment av produkter för hemmet till överraskande låga priser. Denna charmiga stege är gjord av nedfallna trädgrenar och är fin att ställa mot en vägg, mest som prydnad.


Tapet Azulejos från kollektionen. Avsedd för dekoration (ställs mot väggen).

En fin provdocka som just nu syns i många inredningstidningar. Underbart charmig som prydnad eller för att hänga t ex pärlor, kläder och smycken på. Stege eller herrbetjänt för upphängning av kläder eller som prydnad. Trästegar är ett bra alternativ för dig som ska arbeta inomhus. De är mer dekorativa än aluminium och blir nästan som en prydnad.


Här hittar du inspirerande bilder på stege uppladdade från vanliga svenska hem. StyleRoom är Sveriges största inspirationsbank för inredningsbilder. Sätt din personliga prägel med inredningsdetaljer.

Vi har dekoration, tavlor och mycket mer! Fri frakt till butik Störst på. GRATIS annonsering för alla. Annonsera begagnade och nya saker. Liten smakfullt utformad trappstegsmöbel som fungerar både som pall och stege.


Dania stege pryder sin plats oavsett var den placeras i ditt hem. Din väg genom liven – medvetandeutvecklingens stege. En liten vacker presentbok om människans utveckling från primitiv och okultiverad till vis och.


Hos Dimoda hittar du finaste förvaringslösningarna som passar olika stilar. Välj och vraka bland hyllor i modern stil, charmiga stegar , rustika väggskåp eller. De är smidiga och kan förvara både böcker och prydnader. På bilden ser man hur man kombinerat en stege -inspirerad bokhylla. Alltid fri frakt och års garanti.


Ett stilrent och snyggt betongbord som går att använda både inomhus och utomhus. Trappstege med - steg. Stege som man kan fälla ut med hjälp av en kedja som håller ihop nederdelen.


Passar bra som en fin detalj i hemmet eller för att hänga upp bl a kläder på.

Denna stege i bambu från Muubs är en funktionell och flexible förvaringsmöbel. Luta den mot badrumsväggen och häng handdukar på, eller i sovrummet som en extra. Har kollat länge efter en stege som jag kan ha som prydnad , hittade ingen som jag tyckte om, så jag bad T att göra en. Jag förklarade ungefär hur den skulle.


För tillfället kan man inte sortera på geografiskt område. Jag vill gärna ha Miljonlotteriets nyhetsbrev med nyheter, kampanjer och information om tävlingar. Den kanske hjälper dig att nå kakorna högst upp i skåpet, men den kan användas till mycket mer – låt stegen ta inredningen till nya höjder.


Vi rekommenderar ingen att använda den som stege men i övrigt är den perfekt för enkel och snygg förvaring av böcker, sällskapsspel och prydnader med mera i. Söker ni efter trendig dekoration till ditt hem? Trademax erbjuder ett stort sortiment med dekoration.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg