onsdag 14 januari 2015

Lamppropp jordad

Produkten du har lagt i varukorgen är tillfälligt slut på webbshoppen. Vid lagd beställning kontaktar vi dig med mer information. Vinkla jordad och 2-polig lamppropp. Vi erbjuder ljuskällor, elinstallationsprodukter samt armaturer för både tak och vägg. Skalade ändar som skruvas i lamparmatur.


Passar även i ojordade lamputtag.

Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök. Vi vill att människor ska vilja fixa. Använd funktionen för Glömt lösenord för att låsa upp och välja ett nytt.


The price of this item includes a contribution to a Product recycling fund to ensure that waste electrical and electronic equipment is collected and recycled in a. Lamppropp för belysning inomhus från Gelia. Kallas ibland också för lampkontakt. Köra en ojordad lamppropp i en jordad kontakt?


Stickpropp med sidointag, jordad Visa varianter. Armatursladd med lamppropp , utan jor rak Visa varianter.

Denna används när det bara finns en sockerbit i din armatur och du. En av våra äldsta produkter är kabel med lamppropp. Går denna att använda även i ett jordat uttag där det då finns ett metallsift(jord) som sticker ut? Lampropp 250V för sladdmontage, svart. Lampsladd med jordad lamppropp för montering i armaturer eller på lamphållare.


Jordad lamppropp som du monterar på en kabel som sedan gör att du kan koppla in armaturen i ett lamputtag. Har en ny IKEA lampa som ska upp i taket där det hänger en brun, en blå och en jordad (gul-grön) ände. I lampan finns bara ingångar för den blå.


Jämför pris på Inomhusbelysning från tusentals webbutiker och se till att du gör en bra. Varor som levereras direkt från leverantör tillämpar vi en ångerrätt på dagar. För montering på jordad lampsladd. Grenuttag vägs Jordad 3m. Förgreningspropp 2vägs 16A.


Förlägningssladd 3m Jordad. Sortera : Nummer Namn: Per sida: 10. LAMPPROPP F SLADD JORDAD 2-POL SIDOI. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela.


Anslutningskabeln är 2m och denna kan du kapa för att passa önskad längd om din armatur.

Snabba leveranser, nöjda kunder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg