torsdag 5 april 2018

Loftstuga 25 kvm

Bure stuga med loft Nyby stuga med loft, öppen planlösning Fjällnäs stuga med loft Hemfjäll stuga med loft Månäs stuga med loft. Nyby loftstuga kvm är en större stuga och ett av våra attefallshus som passar som sommarstuga, gäststuga eller bostad året runt. Med en loftstuga från Sorselestugan ökar du inte bara trivselfaktorn på tomten.


Det är också ett bra sätt att skaffa lite extra utrymme för gäster eller. Vi bygger friggebodar av högsta kvalité för leverans över hela Sverige. Mimer Skagen Svenska Folkstugan Timmerstuga Hannele-Marie Sverigestugan Lillevilla 1exklusiv Bauge 64.

Gäller upp till kvm stugor). Vi kan erbjuda hemkörning för till mycket förmånliga priser. Sök igenom bästa fastighetsförteckningarna på Mitula.


Vi har även modeller av det nya större bygglovsfria attefallshuset som får ha en yta upp till kvm även totalt höjden får vara 4m så då finns möjlighet. Björnhus kvm - Version 2. Priserna på attefallshus kvm skiljer sig såklart åt mellan nyckelfärdigt och byggsats, och priset för en byggsats startar på cirka 1tkr. Vårt minsta fritidshus som ändå rymmer det mesta.


Loftet på kvm ger ett bra extrautrymme! Din familj, dina vänner – alla får plats.

Nyckelfärdiga attefallshus, småhus, gästhus, fritidshus på kvm och uppåt. Gårdshus, stuga, kvm i Pre-cut. Bygglovsfria komplementhus som kan nyttjas året runt som bostad (Attefallshus). Stugan går enkelt att förlänga om så önskas.


Rejäl loftstuga på 1kvm. Vi på Lillkåge trä AB bygger friggebodar, och luftstugor av bästa kvalité och virke. Vi hoppas att du kan hitta allting du behöver på.


Inte ett hus utan två kan man från i sommar bygga på sin tomt utan bygglov. Förutom en friggebod tillåts även bygget av ett. Garage Mer info Garage -pulpet. Attefallshus Eföljer originaldesignen i fråga om takhöjd och dimensionering, Med sina kvm utgör den vår mindre attefallsmodell. Friggeboden är designad av arkitekt Ola Torrång och har pyramidtak med takljuskupol.


Till skillnad från friggebodar på kvadratmeter som. Loftstuga nr 1 bäddar Gammelbyn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg