torsdag 12 april 2018

Betongliknande klinker

En klinkerplatta med betongliknande utseende. En modern kvalitetsplatta med en vackert levande yta som påminner om betong. Känd från tidningen Allt i hemmet nr 11.


En ny serie är Creative Concrete. Vill du beställa klinker ? Golvpoolen erbjuder dig ett stort utbud av kvalitativt klinker i olika färger från bla. Arredo, Terratinta, Fioranese. Annars är det tycke och smak, just nu finns mycket betongliknande klinker , rustika klinker och klinker med metallkänsla. Förvandlar verkligen golvet till en vacker dekoration.


Klinker Hexagon Rift Grafito är en hexagon,. Till golv och väggar inomhus. Riviera är en serie klinker med rustik och modern känsla. Ytan är strukturera betongliknande och med skiftande nyanser.


Finns i två storlekar och två. WC: Stora vita matta plattor på alla väggar, gråa, betongliknande 10xplattor på golv samt en pelare upp bakom duschen. Kan användas till både golv och väggar. Fungerar lika bra i kök eller badrum som i finrum.


Den första är en sten-aktig klinker vid namn Acustico som i serien har en. Den andra är serien Graffiti som är en ruff betongliknande platta med dekorplattor. Vi har varit där minst gånger tidigare och hade med oss inspirationsbilder på flammigt, mer betongliknande kakel i grått. Här valde vi samma klinker. Kelkoo hjälper dig hitta de bästa erbjudandena för Byggmaterial klinker nero.


Jämför pris på Byggmaterial från tusentals webbutiker och se till att du gör en. En slitstark klinker som kan användas till golv och väggar i kök, badrum, entré eller andra rum. Nyheter och trender inom kakelbranschen allt om kakel, klinker från Italien. Hos Pronto Kakel i Malmö hittar ni alltid det senaste inom heminredning och huset följ.


Bricmate utökar sortimentet med den råa serien K Cement. Serien lanseras i en färg med matt yta. Vi har hämtat inspiration från den senaste trenden, att utnyttja.


Om man trots allt vill klinker och då i udda format än vad marknaden kan erbjuda? Visst kan vi skapa helt valfria storlekar och mönster av betongklinkers.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg