måndag 23 april 2018

Bajamaja säljes

Kompletta lösningar för portabla toaletter. Service helt efter Era önskemål. Oavsett om Ni har toaletten kväll på privatfesten eller månader på golfbanan, finns våra egna servicebilar med.


Här hittar du portabla toaletter som passar alla tillfällen. Efterfråga miljövänlig och praktisk portabel toalett. Välkommen med din förfrågan. Säljes av: TrailerButiken. De mobila WC-modulerna inklusive duschar kan installeras individuellt och har många utrustningsalternativ.


Sanitetslösningar erbjuds också som ett hyresalternativ. Bodbörsen köper, säljer och hyr ut bodar och kontorsmoduler som arbetsbodar, baracker, manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar, container och hjulbodar. Vi köper och säljer nya och begagnade bodar och modulbyggnader för alla användningsområden. Personal, Kontor, Bosta Dagis samt Sanitetsbodar och.


Om ni hyr toaletter (bajamajor) så tar givetvis vi hand om tömning och rengöring då vi har ett samarbete med BajaMaja AB så vi. Hyrtoaletten finns i hela Sverige och på orter i Norge vilket gör att vi kan erbjuda tillförlitlig service nära dig! Klicka på kartan och följ länken - ell. PRIVAT HYRA Stundar det studentfest, bröllop eller 50-årskalas?


Planerar ni att renovera badrummet? EVENEMANGSHYRA Hemligheten med ett lyckat evenemang är a. Toalett säljes på uppdrag av ett kommunalt bolag. Se bifogade bilder på denna bajamaja. En bild av festivaldöden Det som hände Hultsfred är nu på väg att hända i Arvika.


Handlar det bara om två festivaler som går i. Nya och använda rumsmoduler i TOPP-skick. Utrustningen är ej fullständigt funktionstestad. Köpare bör undersöka varan innan. Telefonnummer kan av säkerhetsskäl inte skrivas ut. Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt.


Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, EJ TESTAT av auktionsfirman om. Ramirent arbetar med maskinuthyrning. Vi har ett brett sortiment av bodar.


Med den nya ai–tekniken anpassar sig toaletten själv efter behov – automatiskt och intelligent! Several hyr ut toaletter,. Bajamaja säljes från alla köp sälj marknader i Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg