tisdag 3 april 2018

Lampkontakt jordad

Lamphållare med två skärmringar. Jordad 2-polig lampkontakt för sladdmontage. Produkten du har lagt i varukorgen är tillfälligt slut på webbshoppen. Lamppropp för belysning inomhus från Gelia. Kallas ibland också för lampkontakt.


Används när lampan monteras på annat stäl. Vi vill att människor ska vilja fixa. Jordade kontakter passar i såväl jordade som ojordade uttag. Ojordade kontakter passar däremot inte i jordade uttag, enbart ojordade.


Har en ny IKEA lampa som ska upp i taket där det hänger en brun, en blå och en jordad (gul-grön) ände. I lampan finns bara ingångar för den blå. Blir det fel i en jordad apparat löser proppen eller säk-ringen ut och strömmen bryts. En ojordad apparat som blir strömförande i en jordad. Lampkontakt utan sladd från Opal.


Kontakten är jordad och passar för 6A och upp till 2volt. Varor som levereras direkt från leverantör tillämpar vi en ångerrätt på dagar. Smidig inkoppling i lampor. Färdigkopplad med lampkontakt.


Lampsladd för montering på plint. Byta lampkontakt i taket El, VVS och bygg. Tvärtom fungerar ju, en jordad propp passar fint till ett gammalt lamputtag som är ojordat. Vi erbjuder ljuskällor, elinstallationsprodukter samt armaturer för både tak och vägg.


Jordar du ett uttag i ett rum måste du gjorda alla uttag. Detta för att du för in en jordpunkt i ett rum som förut var en s. Jordat För montering i takdosa, apparatdosa eller kopplingsdosa. Petskyddat utförande i polarvit plast.


Snabbanslutning av ledarna. Precis varit och köpt nya taklampor. När jag öppnar kartongerna ser jag att sladden inte är ihopkopplad med lampan. Från sladden kommer det en blå och en brun. Går denna att använda även i ett jordat uttag där det då finns ett metallsift.


Svart lampkontakt för montering av lampa i lamputtag. Adapter för anslutning av jordad sladdproppi 2-polig jordad lampkontakt. Tänk på att lamputtaget får belastas med max. Koppla stickpropp Torbjörn Lidbom.


Unsubscribe from Torbjörn Lidbom?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg