onsdag 17 januari 2018

Tvåkomponentslim epoxy

Väder-, vatten- och lösningsmedelsbeständig slutlig. Ett 2-komponentslim med stark limfog. Fyller sprickor och tål de. Snabbhärdande tvåkomponents allroundlim Universal som tål stora påfrestningar och fäster på trä, metall, sten, glasfiber samt mycket annat. Epoxi ( epoxy ) är det bästa alternativ i renovering av båt och andra slags plastkompositer.


Med epoxi kan man arbeta för hand hemma t. Ger en hår stark och beständig limfog. En korrekt blandad epoxi ger en mycket stark fog som klarar hög belastning och utsatta miljöer. Epoxilimmer används till sammanfogning av betong, trä,. Epoxy minuters: Ett kristallklart och snabbt tvåkomponentslim för reparationer och limningar på de flesta material. Går inte att använda mot PE, PTFE och silikon.


PaintPro salufört ett brett sortiment av epoxylim och tvåkomponentslim till industri, bygg och hantverk. Ta något tvåkomponentslim. De starkaste typerna av epoxy -lim behöver ungefär ett dygn för att härda (inte riktigt vad du verkar leta efter alltså).


Vi har dessutom epoxifärg för att få golvet att passa så bra som möjligt. West System Epoxy , Teakdecking Systems,. ACRALOCK är ett avancerat tvåkomponentslim , framtaget för att fästa på de flesta ytor, som stål,. Ett superstarkt tvåkomponentslim som är idealiskt för att limma både metall och trä.


Använd det här för att enkelt limma ihop våra kopparrör och delar! Jobba med epoxy resin - Med hjälp av den här lilla guiden kan du lära dig att jobba med ett underbart material - epoxy re. Transparent, tvåkomponentslim som fyller håligheter och ger extra starka fogar.


Ett snabbtorkande, flexibelt, slaghållfast tvåkomponentslim , som har hög utmattningshållfasthet. Power Epoxy limmar de flesta material, t. Tvåkomponents transparent epoxylim. Det säljs som ett tvåkomponentslim , förhållande 2: i olika förpackningar. Detta tvåkomponentslim fäster på minuter.


Efter minuter har limmet härdat och är transparent. Genomskinligt epoxylim är ett tvåkomponentslim som är extra starkt och beständigt. Epoxylim som torkar på minuter Genomskinligt epoxylim.


Lim eller klister är samlingsnamnen på det bindemedel i flytande form som används för att foga tillsammans två eller flera fasta kroppar (limförband).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg