tisdag 23 januari 2018

Sekelskifteshus

Hitta ditt nya hem här – Sök igenom bästa fastighetsförteckningarna på Mitula. I vår byggnadsvårdsbutik finner du ett brett sortiment av gammaldags bygg- och inredningsprodukter. Allt som behövs för en lyckad renovering av gamla hus! Snickarglädje och gediget byggande i sekelskifteshus. En älskad klassiker som håller.


Vi går igenom tidstypiska detaljer, problem och åtgärder. Just nu har vi fullt upp med renovering av vårt BB som är inrymt i ett gårdshus. Det har en gång i tiden varit en skinnverskstad och vi renoverade och byggde om. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för sekelskifteshus. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder.


Inredaren Mari Strenghielms sekelskifteshus på Dalarö i Stockholms skärgård är en riktig dröm i lantlig stil. Färgsättningen är finstämd i vitt och grått. Många sekelskifteshus isolerades med sågspån och med åren kan spånet ha tryckts ihop och förlorat en del av sin isolerande funktion. Vitmålade trägolv, fungerande kakelugnar, torn och gott om ljusinsläpp. För oss som älskar sekelskifteshus är den här fastigheten i Skillingaryd i Småland.


D Hej Jag och min familj har planer på att låta bygga ett prefabhus. Nu undrar jag om någon känner till att någon byggt ett sådant i sekelskiftes. Det kom en läsarfråga jag inte kunde motstå, det handlade om färgsättningsförslag till ett sekelskifteshus från 10-talet. Har jag några förslag på hur. Våra traditionella hus från Kungshus skapar en tidlös herrgårdskänsla med sin stilfulla sekelskiftesarkitektur.


Stilen härstammar från västkustens. VÄLKOMMEN TILL VÅRA FÄRGSÄTTNINGSFÖRLAG FÖR SEKELSKIFTESHUS ! Varje hus kräver sin färgsättning på fasadfärgen och det är mycet att tänka på när du ska. Huset ligger uppe på ett berg och vi har vacker utsikt över Götaälvdalen. Praktfullt sekelskifteshus centralt beläget på lugn gata i Kristdala. Charmigt hus med gott om utrymme och renoveringsbehov.


Det ljust gula huset har gråvita detaljer vilket gör att de smälter samman med fasaden, framför allt i starkt dagsljus. Den mörka grunden skapar en stark. Han tycker jag får bestämma och sen. Affärsmannen Björn Sundeby vill bygga ett sekelskifteshus i Växjö som är inspirerat av Strandvägen i Stockholm.


Men planerna kritiseras hårt av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg