fredag 12 januari 2018

Saxlampa teak

Antika vägglampor ᐈ Avslutad jul 12:59. Framstår i mycket gott begagnat skick med bruksspår. Saxlampa, teak med skärm i aluminium.


Köp och sälj nya, begagnade, antika och moderna möbler på Lauritz. Riktigt snygg saxlampa – eller dragspelslampa – av teak med skärm i metall. Jag är inte enbart tokig i tyg utan lampor också. Denna pin hittades av Else Nilsson.


Fåtölj Skopan ikea vintage 70-tal i brunt med brun orginaldyna. Stor retro lampa modell saxlampa i teak. Elen behöver lagas, troligtvis fel i kontakten. Vänligen rör på musen eller klicka på skärmen för att aktivera den igen! Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.


En så härligt retro saxlampa i teak. Kontakt som passar i ojordat eluttag. Carl Malmsten soffbord Nu säljer jag mitt Carl Malmsten-bord. Hitta De Bästa Priserna På Nätet. Hajen Litografi av Lars Rolf.


Fagerhult golvlampa 5kr, lampa metall 9kr. Sänglampor teak 50-tal Ett par sänglampor i teak från 50-tal, 60-tal. Auktioner av stort och smått med gammal god auktionsatmosfär.


Vi åtar oss försäljning av såväl högklassiga antikviteter som hela hem med. Nätt golvlampa i teak och mässing med nyklädd skärm. Ditt bud måste vara högre eller lika mycket som startpriset.


Ditt nästa bud måste vara minst 1kr. Handla lampor på nätet hos Fröken Fräken, ett stort utbud av märken till rätt pris. Allt ifrån eleganta klassiska kristallkronor och kandelabrar till modern belysning. Lägg bud på dina favoritföremål inom belysning.


Lampskärm som kommer att passa lika bra som taklampa eller som skärm på en golvlampa. Den teak Ethimo använder sig av till sina möbler kommer från kontrollerade. Hos oss hittar du snygga vägglampor till låga priser. Välj bland sänglampor, vägglampor, spotar och läslampor i massor av stilar och färger. Försäljning av vintage och moderna möbler och inredning till vardagsrum, kök, sovrum och badrum.


Fri frakt över 5kr och snabba leveranser! Skåpet i teak är väll det enda som känns lite mal plassé då det inte alls gå in i stil. Sen hade jag turen att hitta en 60-tals saxlampa i teak på Emmaus för 110:-, visst är den underbar? Retro lampor: saxlampa , mässing, klotlampa mm.


Ska nu förhoppningsvis göra comeback på bloggen efter en extremt tyst sommar. Var ingen planerad bloggpaus utan har helt enkelt haft fullt upp med jobb.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg