tisdag 30 januari 2018

Självrensande stuprör

Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. LÖVSIL SJÄLVRENSANDE LINDAB ALUZINK. Jag håller på att byta hängrännor och stuprör. Renstratt universal är tillverkad av plast och monteras nertill på stuprör för att undvika att löv och annat skräp kommer. Självrensande lövsil för montering på stuprör.


Rensanordning för automatisk rensning av stuprör.

Lindabs sortiment finns att beställa i olika färger. Kom in till oss i varuhuset så hjälper vi dig! Det kan även vara en god idé att införskaffa en självrensande lövsil som ser till att hålla fripassage för vattenavförseln.


Köp din nya takavvattning på K-rauta. Vi har det du behöver för en effektiv takavvattning – stuprör , grenrör och utkastare med smidig hemleverans. Spara en massa pengar här!


Roligare trädgårdsarbete och en trivsammare utemiljö. Lövavskiljare för stuprör. Två av dem är helt nya, de andra två är obetydligt använda.

Jag har stuprör med diametern 100mm och tänkte göra ny anslutning till nytt markavlopp vilket är 110mm i diameter. Jag vill placera en renstratt,. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.


Lövis monteras på stuprör. Stort urval av Stuprör hos Byggshop. Separerar automatiskt med hjälp av vattenflödet effektivt löv, kvistar, barr och annat.


Renstratt och lövsil förhindrar att skräp hamnar i dagvattenled-ningen. Grenröret används för att koppla ihop två stuprör från olika tak. Vinkeln ut från stammen är 60° för rördimensioner. Denna variant är självrensande. Stosen i nederdelen passar i standard markavloppsrör (1mm).


Brunnsutkastare används mellan stuprör och dagvattenledning. Passar rördimensionerna 10. Elegant avslutning vid användning av självrensande lövsil (SLS).


Omvikningskupa till hängränna 125mm och stuprör 87mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg