fredag 8 december 2017

Tittöga i dörr

Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Spara tid och pengar med Kelkoo. Smarta prylar för bland annat bil, båt, hemelktronik. Vid knapptryckning på insidan visas kamerabild från utsidan av dörren i sekunder.


Ersätt ditt optiska dörröga med en digital motsvarighet! Har köpt och tänkt installera ett dörröga ( tittöga , dörrkikare) i ytterdörren på vår villa.

Men så slog det mig att jag tror aldrig jag sett. VIDEO: Förr i tiden var det mycket vanligt med ett dörröga, så att man kunde se vem som stod utanför dörren och knackade på. Numera är inga dörrar utrustade. Dörröga med bildskärm och möjlighet att spara bilder på minneskortet. Byt ut ditt vanliga optiska tittöga utan ingrepp i dörr.


Enkel installation utan verktyg. Men nu undrar jag ifall det kan finnas plåt i dörren ! Se snabbt och enkelt vem som ringer på dörren. Dörrögon Ger dig extra trygghet att kunna.

Ser på utsidan ut som en vanlig d. En ovanligt smart och klurig produkt. Stort utbud av dörrar i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Den nya generationens elektroniska dörrkikare och dörröga är här!


Elektroniskt tittöga Ett elektroniskt tittöga är en bra produkt för dig som. Med Peephole viewer XL ser du klart och tydligt vem som står utanför dörren. Sedan när det är någon som knackar eller plingar på dörren så trycker ni på skärmens knapp och efter någon sekund så lyser den upp och visar vem det är vid. Med ett tittöga i dörren kan du se vem som står utanför.


Ett tittöga kan vara tryggheten både på landsbygden och i staden. Detta har en vidvinkel på 200. Dörrarna är avsedda som ytterdörrar till lägenheter i loftgång och kan får i en mängd kulörer.


Min kvartersvärd vet inte, så jag hoppas att det går att få svar här. Känns ju lite otäckt att borra i sin dörr om det blir fel. Mot förfrågan kan dörrarna också levereras enligt önskemål i olika glasmodeller, eller med t. Om optiskt dörröga tidgare varit monterat,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg