måndag 11 december 2017

Motorvärmaruttag

Låga priser Snabba leveranser Hög servicenivå. Eluttag för att värma bilmotor och kupé med ett brett sortiment av olika insatser. Våra stolpar monteras med kapsling, elplint, stolpe, fundament och en insats. Smidig lösning för motorvärmare.


Motorvärmarcentralen ger dig bekväm tidsstyrning av värmaren. Laddning i befintlig motorvärmare.

Många hushåll har i dag ett motorvärmaruttag som används för att förvärma motor och kupé i fordon med förbränningsmotor. Köp motorvärmaruttag , handla snabbt och enkelt online. Hos oss får du alltid snabba leveranser.


Alltid supersnabba leveranser! Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud. Det finns timers som monteras i elcentraler på DIN-skena. Det är inte rekommenderat att ladda sin elbil i ett befintligt motorvärmaruttag.


Läs mer om varför och hur du kan göra om.

AutoTime är en temperaturstyrd elektronisk timer som kopplar in din motorvärmare i rätt tid före inställd avreseti med hänsyn till rådande utomhustemperatur. Ställ in avresetiden så anpassar timern automatiskt inkopplingstiden beroende på utomhustemperaturen. Lägre temperatur ger längre inkopplingstid för att.


Välkommen till vår elbutik på internet. Vi har elmaterial till bra priser. Här finns bland annat strömbrytare vägguttag och belysning. Här hittar du motorvärmare till i princip alla bilar - från Volvo, Saab och Audi till Volkswagen, Mercedes, Kia och Skoda. Våra modellanpassade motorvärmare.


Svalt och skönt inomhusklimat! För att kunna styra ditt motorvärmaruttag måste du först logga in. Tänk på att du ska ha tillgång till ett motorvärmaruttag med en nätspänning på 230V för att kunna använda din motorvärmare. Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap.


Vi säljer inte din information. MOTORVÄRMARUTTAG MED WIFI hos ELDIREKT. Du får komma överens med fastighetsservice hur de ska få tillgång till. ObjeQT värmer Din bil utan att slösa.


Det är allmänt känt att kostnaden för bilvärmare är mycket hög när man saknar styrning och framför allt om inte. Hyresgästerna kan där styra sin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg