söndag 24 december 2017

Loftstuga 40 kvm

Storlek kvUtvändigt mått c25. Nyby loftstuga kvm är en större stuga och ett av våra attefallshus som passar som sommarstuga,. Stugan går enkelt att förlänga om så önskas.


Med en loftstuga från Sorselestugan ökar du inte bara trivselfaktorn på tomten. Det är också ett bra sätt att skaffa lite extra utrymme för gäster eller. Rejäl loftstuga på 1kvm.


Valmöjligheter på samtliga stugor. Din familj, dina vänner – alla får plats. Bergsrået är vår nyaste loftstuga och kan ses lite som en sammansmältning av stuga Trollet och stuga Jätten. Ska till att bygga ett fritidshus med en maxyta på kvm.


Det ska vara loft på ca halva huset sedan ska det vara öppet upp till nock på. Mårtsbo kvm samt kvm loft. Se nedan för foto av loftstuga samt tänkt planlösning.


Fritidshuset Helsingborg - kvm. Stugor där Ni väljer modell och storlek – hög kvalité till bra priser! Loftstuga nr 1 bäddar Gammelbyn. Gäller upp till kvm stugor).


Vi kan erbjuda hemkörning för till mycket förmånliga priser. Vi på Lillkåge trä AB bygger friggebodar, och luftstugor av bästa kvalité och virke. Vi hoppas att du kan hitta allting du behöver på.


Förverkliga er dröm om ett nybyggt fritidshus. Upptäck våra vackra fritidshus i olika storlekar och modeller. Se bilder och läs mer här! Spara tid med byggsatser i trä.


Vi levererar hundratals byggsatser runt om i landet. Det är Åsas och Stefans modernistiska sommarstuga ett bevis på. Tack vare en osedvanlig takhöj yteffektiv.


Garage Mer info Garage -Pulpet. Gårdshus, stuga, kvm i Pre-cut. Bygglovsfria komplementhus som kan nyttjas året runt som bostad (Attefallshus). Välkommen till en suverän lägenhet om ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick.


Högt till tak, generösa ljusinsläpp, fina golv och vackra snickerier. Hudikhus har ett stort sortiment av fritidshus, fjällhus och villor. Välkommen att utforska vårt kompletta utbud och hitta just det hus du drömmer om.


Nyckelfärdiga attefallshus, småhus, gästhus, fritidshus på kvm och uppåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg