onsdag 27 december 2017

Teleskoprör aluminium

Alltid med snabba leveranser i hela sverige! Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. PROFFS på nätet som har kunskaper om VVS och vad du behöver!


Alla kunder är välkommna till oss både privat som. Justerbara teleskoprör av eloxerad aluminium som används till båtställningar eller andra rörkonstruktioner där man enkelt vill kunna justera höjd eller längd. Leverans till företag, föreningar och organisationer i hela Sverige. Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Röret är byggt i 4-kantsprofil för att minimera belastningsskador - vid runda rör i plast, stål.


Teleskoprör i aluminium för alla typer av högtryckstvättar. Ställbart teleskoprör ST-430. Tillverkad i aluminium för en lättare städning, passar alla våra städslangar och til.


Förlängninsskaft teleskopiskt från Allaway i aluminium. I Premium-serien ingår ergonomiska handtag med eller utan start i handtaget, teleskoprör i aluminium , matt-och golvmunstycke med Quick lock snabbfästen,. Teleskåprör från Allaway i aluminium , Mycket lättanvändt med Quick lock. Pas­sar al­la mär­ken Ett lätt och in­ställ­nings­bart te­leskop­rör i svart lättmetall. Byt ut ditt gam­la stål­rör i krom som.


Nilfisk original Artikelnr. Universalanslutning som passar de flesta hushållsdammsugare. Diameter: mm - Silver-look - Aluminium Specifications: - diameter 32mm.


Produkten har blivit tillagd i varukorgen. Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Spara tid och pengar med Kelkoo. Dammsugaren har en robust konstruktion, en stor liters dammpåse och meter elkabel. Electrolux Dammsugare EUS8GREEN UltraSile.


Hitta och köp teleskoprör hos Kelkoo. Aluminium teleskop rör hjälper dig att enkelt nå ända ner till botten och rengöra hela din solpanel. Min längd: 9m, Max längd: 56. För snabb och effektiv rengöring av vindrutor, fönster etc. En lätt och smidig städslang med ergonomiskt handtag och start- och stoppfunktion.


Välkommen till dammsugaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg