måndag 25 september 2017

Rabatter göteborg

Läs vad internationella bloggare och journalister skriver om Göteborg – allt från skärgård till shopping och fika. Med Gothenburg Pass får du gratis inträden och sightseeing i Göteborg. Bla fritt inträde till Liseberg och Universeum, sightseeing med buss och båt, fri.


Upptäck erbjudanden och kataloger från alla typer av butiker! Få tillgång till butiksinformation till affärer nära dig! Alltid minst 6kr rabatt på resor med Ving Läs mer.

Hertz Alltid upp till rabatt på hyrbil Läs mer. Svenska Spahotell rabatt på spa i sommar. Här hittar du våra rabatter som gäller i fysiska butiker och restauranger nära dig. Nöjen, resor, hotell och mycket mer hos våra utvalda samarbetspartner.


Unika erbjudanden och rabatter för alla medlemmar att ta del av utan att använda poäng. Upp till rabatt på båtresor. Hitta din Stena Line rabattkod här!


Spara upp till genom olika rabattkoder och erbjudanden.

Som medlem har du tillgång till många uppskattade medlemserbjudanden. Vi ger dig med SJ Prio-medlemskap rabatt på utvalda datum av Ett dockhem på Göteborgs Stadsteater. Vad sägs om upp till procent rabatt på det.


Upplev det vilda på nära håll, få magen att pirra i de roligaste. Scandic hotels bokningskod ger upp till rabatt på ditt hotell. Universitetsbiblioteket har tecknat avtal med flera förlag som ger rabatt på publiceringsavgiften för författare vid Göteborgs universitet.


Ta med bilen på båtresan till Tyskland. Stena Line tar dig med på en skön resa från Göteborg -Kiel och du kommer fram utvila redo för vidare resa i Europa. Fler än 3rabatter för plus, seniorer och dig som är pensionär. Smart Senior erbjuder flest och bäst seniorrabatter.


Med Göteborg City Card får du fri entré till mängder av attraktioner, sightseeing, Liseberg (under säsong), Universeum, utflyktsmål och massor av museer. Priser och rabatter på healingbehandlingar och meditationer. Upptäck massor av aktuella erbjudanden och rabatter på Sportson i Göteborg ! Ta även del av butiksinformation och öppettider. Greenfee rabatter kan förekomma, se vad vi erbjuder just nu! Vi tar emot Viasat-kortet.


ICA on Upper House Göteborg. Ta del av rabatter och skaffa Studentkortet här.

Mellan juni till och med juli så har Hotels. Sverige och resten av världen. Du erhåller en rabatt på upp till på utvalda hotell.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg