fredag 29 september 2017

Ångtvätt på parkettgolv

Stort utbud av Parkettgolv online. Beställ enkelt på Bygghemma. Se aktuella kampanjrabbater här! Köp parkettgolv på Byggmax. Snabb leverans, oslagbara priser!


De flesta av oss har sett reklam för ångtvättar och det verkar ju så fantastiskt: ångan ska lösa upp smutsen på golvet och sedan avdunsta av sig självt. Vet du hur du tar hand om golvet på bästa sätt? Bästa råden när du ska välja rätt parkettgolv. Var försiktig om du använder dig av ångtvätt. Med Kärchers ångtvättar säkerställs ett rent resultat i hela bostaden, och familjen kan lita på att allt har rengjorts.


Ett tips är att inte använda en ångmopp på laminat eller parkettgolv. Har även jag en ångtvätt (Kärcher) och kört på mina laminatgolv av. I ditt fall skulle jag nog först och främst pröva med några lager. Fyll din ångtvätt med vatten.


Vi rekommenderar alltid destillerat vatten för att förlänga livslängden på din ångtvätt , men rent kranvatten går också bra. Sen är det ju skillnad på ångtvätt och ångtvätt förstås,. Det enda du behöver är ånga.


De nya lösningarna med ånga täcker många olika behov. Du kan exempelvis använda ångtvätt när du ska göra rent på parkett. Tänk på att ett för starkt rengöringsmedel kan göra att det lackerade golvet börjar mörkna och till slut bli. Bäst i test – Ångtvättar – experttester.


Vi samlar alla tester på ett ställe så att du enkelt hittar det du behöver. Spara - På Online Shopping. Hitta De Bästa Erbjudanden Online!


Om ditt golv har en vaxad yta eller om finishen är gammal och sliten, skippa ångan helt. NetOnNet har ett brett sortiment av ångtvättar. Välj det varumärke och den modell av ångtvätt som passar dig och ditt behov bäst.


En ångtvätt ersätter starka kemikalier i kampen mot smutsen. Styrkan på ångan kan regleras via ett hjul på handtaget. Bilderna ovan är från Jula, mikromoppset, skurborste med skaft och en ångtvätt. Vi på Bimo hyr ut ångtvättar till förmånliga priser för både korta och långa. Jag kör inte på vårat parkettgolv då det är repigt och vi hyr våran lägenhet.


Det behöver inte vara jobbigt att få bort svåra fläckar eller att nå in på små och trånga utrymmen. Jämför priser på Ångtvättar. Efter våra tester har vi kommit fram till att Kärcher SCär den bästa ångtvätten på marknaden.


Klicka här och läs mer om alla modeller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg