torsdag 14 september 2017

Fiberbetong skivor

Skivor eller som på bilden. Bilderna visar ett urval från tidigare utförda projekt i fiberbetong och Jesmonite. De genomfärgade skivorna ger också ett unikt uttryck för fasaden. Fibercementskivorna kan komma i en mängd olika kulörer, kulörer som inte bleks med tiden. Var hittar jag fiberbetong i. Jag planerar att göra en bänk till uteköket – med utskärning för vår grill.


Flera av mina vänner rekommenderar fiberbetong. Motståndskraftig och flexibel Produkten är uppbyggd av speciellt sammansatt betong armerad med jämnt fördelade fibrer. Fiberbetong får mycket hög hållfasthet.


Etex Nordic består av fyra divisioner. Ge ditt hus en personlig och långlivad fasad med skivor från Cembrit. Välj mellan olika ytor och ett stort utbud av färger, bara fantasin sätter. I betongen går det att få glasfiber, plastfiber eller stålfiber om man så önskar. Fibab kan erbjuda leverans av skivor med fasta mått enligt kundens önskemål med utgångspunkt i skivornas standardformat.


Läs nedan om respektive fibers egenskaper. Med hjälp av fiber kan man öka. Kontakta oss för sparring om lösningar för ditt projekt. Vi har mer än års erfarenhet av monteringslösningar för fiberbetong.


Vi känner till möjligheterna. Unikon-element med borstad fiberbetong på ytan används vid nyproduktion av villor, mindre kontor, förskolor m. Elementets inre stående cellplastdel anpassas. Läs mer Hörn L-element S200. Vi tillverkar projektanpassade prefabricerade element av stålfiberbetong till kunder med specifika behov inom flera användningsområden. Ocean bord 200cm fiberbetong - Skagerak.


Lansing bord med olika skivor - Cane-line. Viken bord 110cm - Skargaarden. Montage av Garage-element med fiberbetong.


Traditionell formning med brädor eller skivor används i öppningen som armeras extra. Fibo är godkänt enligt Boverkets byggstandard för alla zoner i våtrum. Steni AS leverer estetiske og miljøvennlige fasadeløsninger i høy kvalitet.


Steni AS skal levere markedets beste fasadeplate og et fasadesystem som gir kunden en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg