torsdag 1 oktober 2015

Vinyylilankku

Nature Frost - vinyylilankku on lukkopontillinen lankku aidonoloisella vaalealla puukuosilla. Vinyylilankku on uuden ajan lattiamateriaali. Allure- vinyylilankku mullistaa vanhojen tilojen remontoinnin. Lamella Clix vinyylilankku - Katso tästä kaikki kuosia Pergo Premium Classic Vinyl Soft Harmaa Tammi lauta 4V.


On kehitetty erityisesti hyvinvointia ajatellen.

Malliston tuotteet eivät sisällä lainkaan PVC:tä eikä pehmittimiä ja ne on suunniteltu. Netraudan valtavasta vinyylilankku -valikoimasta hankit huolettoman ja kestävän lattian huippuhintaan. Tutustu ja tilaa kätevästi suoraan kotiin toimitettuna! Ammattilaisille laadukkaat vinyylilankut edullisin hinnoin.


Oletko remontoimassa kotia? Tarvitsetko lattiaa keittiöön tai makuuhuoneisiin? Tutki Gerflorin laajaa tuotevalikoimaa ja löydä sopivat vaihtoehdot! Lukkoponttivinyylilattia on helppo asentaa.

Hyvä eteisen tai keittiön lattia. Ftalaatiton ja alhaiset päästöt. Upofloor -vinyylilankut asennetaan nk. WinClick- vinyylilankku on hyvin kestävä ja helppohoitoinen päällyste kaikkiin kodin kuiviin tiloihin. Se sopii myös lattialämmityksen kanssa.


Testissä ollut malli on Suomessa myynnissä myös markkinointinimellä Ideo- vinyylilankku , mallinumero 111-8. Meillä sama malli on myynnissä Oulu-nimisenä,. Kätevä ja kestävä vinyylilankku lattia kodin tiloihin. Starfloor Click on kestävä vinyylilankku , joka on helppo asentaa lukkopontin ansiosta.


Lattia on helppo asentaa lukkopontin. Lankku- tai laattamuodossa - puu- tai kivikuoseja. D Inspiration on korkealaatuinen design–lattiamallisto, jossa on erittäin laaja valikoima moderneja kuoseja ja lähes rajattomat mahdollisuudet luoda uniikki. Joustava palvelukonseptimme tukee koko arvoketjua tuottajalta lopulliselle.


TARRAPOHJA VIRTUO-VINYYLILATTIAT Ei tarvitse liimaa. Voidaan asentaa suoraan useimpien lattioiden päälle. TAITETTAVA LUKKOPONTTI Ei tarvitse liimaa.

SUPERSUOSITTU VINYYLILANKKU JA TESTIMENESTYJÄ! Uusi Pergo-vinyylilattiakokoelma nostaa tämän tuoteryhmän täysin uudelle tasolle. Ne voivat näyttää aidolta puulta, ja niissä voi olla. Design vinyylilattia sopii kodin kaikkiin tiloihin sen erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta.


Mitä vinyylikorkki maksaa ja miksi kannattaa harkita vinyylikorkkilattiaa? Tutustu myös paljonko maksaa asentaa vinyylikorkkilattia ja miten se asennetaan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg