onsdag 28 oktober 2015

Retro vägguttag

Byta strömbrytare, vägguttag , lamputtag och proppar. Montera sladdströmbrytare, lamputtag, skarvuttag och stickkontakt på en sladd. Mer än varumärken i snygg design i lager.


Vi älskar att hitta lösningar som gör din vardag lite lättare. Renova Vägguttag 1-vägs jordat Vit.

Men att hitta olika nyanser på vägguttag är i jättesvårt. För att inte tala om andra färger än vitt o svart. Med dagens utbud på marknaden kan du enkelt höja upplevelsen i ett rum genom att byta till t. Smarta strömbrytare och vägguttag kan göra ditt hem mer bekvämt, säkrare och mer energisnålt. Läs mer om vad Schneider Electric kan erbjuda för ditt hem.


Nedan hittar du våra CE-märkta utanpåliggande strömbrytare och vägguttag i vit porslin. Välj visningsvy Eluttag - Vit porslin. Köp online GAMMALT RETRO SVART VÄGGUTTAG I.

Vi vill att människor ska vilja fixa. Dubbelt vägguttag i bakelit för infällnad i vägg. Kräver två apparatdosor i väggen. Lagerstatus 2-vardagar Köp. Got2get är Sveriges största marknadsplats för vintage, retro och second hand.


Här hittar du möbler, stolar, bor kläder, klänningar, skor, klockor och kuriosa. Novett strömbrytare har lyckats uppfylla de kraven och tagit fram ett helt komplett sortiment med strömbrytare och vägguttag. Grågrön ram med matchande. Jordat vägguttag med petskydd.


Infällt vägguttag med ett jordat och petskyddat uttag. Retro - Elektronik - Dockning. Inga sladdar till vägguttag eller spelare tack vare inbyggt batteri och Bluetooth-anslutning. Observera att adapter för vägguttag ej medföljer!


Upptäck fler liknande prylar! Med handkontroll, hdmi kabel och usb kabel för anslutning i platt-tv eller i adapter för vägguttag som säljs separat. Bakelite cable junction box.


I vår webbutik hittar du våra senaste nyheter inom bland annat vägguttag , kabel och strömbrytare.

Du får fri frakt och väljer faktura eller räntefri avbetalning. Välkommen till Hi-Fi Experience!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg