torsdag 8 oktober 2015

Skinn på metervara

Handla metervara och mycket annat hos Cellbes. Köp direkt på Slöjd-detaljer. Vi har allt för ditt Handarbete! I vår butik hittar du skinn och läder för att ditt hantverk.


Vi säljer hemslöjdstillbehör både via butik och över Internet.

Våra produkter är bl a presenter. Börja gärna med att besöka vårt kundforum. Om din fråga är personlig och om du inte vill visa den i vårt publika forum, är du välkommen att ringa oss på. Helt nya unika och fantastiska skinn från Island. Som alla de andra skinnen från Island är även detta ekologiskt, vilket gör det otroligt mjukt och.


Dag före helgdag stänger vi 100. Stort utbud av läder till möbler, kläder och bilklädsel. Päls i spill och hela skinn vackra skinn i olika kvalité och storlekar.

Köp fårskinn på metervara från Skandilock. Bredden är 60cm och vi kan klippa till önskad längd. Här hittar du ett brett färgutbud av imiterat skinn med jerseybaksida. Den mjuka baksidan gör den lämpad till bland annat leggings, klänningar och blusar.


Köp Bror mörkgrå fårpäls på metervara hos Rosahuset. Lagervara med snabb leverans. Billiga konstläder online. Fler än olika konstläder med snabb leverans, fri frakt över 2kr och superpriser.


Köp konstläder hos oss idag! Svart persian-imitation i metervara. Underbara Tyger i metervara i olika färger och mönster. Läder, Skinn och Möbelskinn mm.


Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet. Metervara (Charcoal) Fårskinnet består utav återvunna spillbitar som har sytts ihop till hela skinn s. Skinnet kan användas bla till att klä om. Här kan du beställa allt du behöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg