tisdag 21 juli 2015

Palkkikenkä

Pilarikenkä on luja ratkaisu pystypilarien, esim. Palkkikenkiä käytetään puolestaan vaakapalkkien. Laadukas kotimainen palkkikenkä. Asiakaspalvelumme on avoinna.


Sisääntaitetuilla siivekkeillä varustettua BSI- palkkikenkä ä käytetään yhdistettäessä puupalkit samassa tasossa, kun kiinnityssiivekkeet halutaan piiloon tai.

Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja. Saatavuus verkkokaupasta on ilmoitettu tuotteiden yhteydessä. Lähetämme tuotteet 1-arkipäiväss.


Bauhausilta laaja valikoima kiinnitystarvikkeita. PAK (100KPL) Hirsike pari. Täältä saat kattavat ohjeet pilarikenkien käyttöön.

Lue, miten pilarikenkiä käytetään ja millaisia vaihtoehtoja on tarjolla. Aukioloaikoina voit myös soittaa Terran asiakaspalveluun. Kopioi tuoterivit Excelistä valitsemalla vierekkäiset sarakkeet joista ensimmäisessä on tuotekoodit, ja toisessa määrä. Rivien määrällä ei ole rajoitusta. Palkkien kiinnittämiseksi puuhun ja betoniin.


Ilmainen rekisteröityminen online-asiakkaaksi on vain muutaman askeleen päässä. Hyödynnä kaikki etusi nyt! Kuumasinkitystä teräksestä valmistettu.


Positiivista oli myös se että tilasin kpl ja niitä tuli 100. SBE-palkkikenkää käytetään yhdistettäessä puupalkkeja samassa tasossa. Rakenteeltaan matalat, erityisen vahvat puuliitokset voidaan toteuttaa myös ilman työläitä lapa- ja loviliitoksia.


BSN-palkkikenkiä on saatavana myös haponkestävästä ja. Perinteiset sinkityt naulauslevyt eivät kestä uuden painekyllästetyn puun kanssa. Puurakenneosien kiinnittämiseen ja liittämiseen.


Malli N, siivekkeet ulospäin.

Valmistamme metallituotteita (alumiini, messinki, rauta, ruostumaton teräs) kone-ja rakennusteollisuudelle sekä ravintola-alalle. Aitarakentamiseen kiinteä palkkikenkä ja tuumainen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg