måndag 27 juli 2015

Grangolv byggmax

Grangolv blir nämligen gula och tråkiga när man plastlackar dem, medan furan blir rödare och mustigare i färgen. Fler fördelar med ett grangolv är att det. Ett grangolv är ljust utan den röda kärnan som furugolvet har. Jämfört med furugolvet har grangolvet en annan kviststruktur.


Någon som kan ge ett utlåtande på Byggmax obehandlade furugolv?

Har grangolv i alla rum, men i ett rum har det varit ett gammalt kök, där golvet är. Råvaran till våra furugolv kommer från norrländsk senvuxen tall av bästa kvalite’. Kraftigt furugolv av norrländsk furu.


Ett massivt furugolv är skönt att gå på. Bilden visar panelen Slätspont vit och lackat grangolv. Det finns många sätt att behandla sina furu- eller grangolv.


Många är ute efter den blekt vita ”såpade” känslan, men hur gör man för att få ett snyggt. Vi har alltså nu verkligen lyckats beställa kvm obehandlat massivt grangolv till vardagsrummet i Huset!

Jag renoverar ett gammalt hus och vill ha massiva trägolv. Vi behöver köpa till en hel del av detta och vill helst ha grangolv överallt. Obehandlande, tillverkade av svenskt kärnvirke: Grangolv 28x120. Massiva trägolv A-kvalitet.


Slätspont är ett enklare, billigare golv som kan användas på många olika sätt som t. I de allra flesta äldre hus hittar man någonstans ett grangolv. Och det är förstås ingen slump. Gran är ett tacksamt träslag med lång livslängd. Det är något speciellt med massiva trägolv.


De är genuina och rejäla, samtidigt som de har tidlös design och är skonsamma för miljön. På K-rauta hittar du trägolv och parkettgolv från Tarkett och Cello. Vi erbjuder prisvärda och slitstarka trägolv i ett flertal olika utföranden. Här på Byggbasen kan du välja mellan flera leverantörer av trägolv, furugolv, grangolv.


Läs mer om respektive leverantörs trägolv, furugolv, grangolv. Olja, lack, vax eller såpa – vad ska du behandla ditt golv med? Många föredrar lack i köket, andra vill ha olja och många drömmer om ljusa, lutade golv i.

Handla där proffsen handlar! I vår anläggning i Munkedal finner du ett komplett byggsortiment med noggrant. Välkommen till din lokala bygghandel i Munkedal. Spontat Grangolv Total bredd 1mm, Täckande bredd 1mm.


Lagerstatus Lagervara Info. X 1Norrlandsfuru, Golv. Byggmax har både grangolv och furugolv i. Billigt brädgolv kan man också köpa av Byggmax.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg