torsdag 16 juli 2015

Hyttbåt aluminium

Sålde precis en båt med en gammal HK Johnsson. Köparen påstod att jag plockat bort termostaten? Jag är inte den som pillar i motorn - Var sitter den? Hyttbåt uthyres till person med stor vana från sjön.


Båten utrustad med 150hk Honda utombordare, går som en klocka. Arronet 2CC är en extremt tyst hyttbåt byggd i aluminium. Gummiupphängd hytt är en av hemligheterna. Stryktåliga hyttbåtar i aluminium finns det gott om. För säg den hyttbåt runt sex meter som bjuder mer än bara snabb transport i skydd från väder och vind.


Yamarins första hyttbåt i aluminium blir en tuff match för konkurrenterna. Nya Cross Cabin har nämligen något som många andra saknar: ett riktigt bra skrov. Med avancerade skrov i aluminium och hundratals omsorgsfullt konstruerade detaljer ger varje Marellbåt brukaren möjligheten att nyttja sjövägen året om. Vi tror att du gillar ett enkelt, praktiskt båtliv med mer tid över att spendera just på sjön.


Kanske är du skärgårdsbo, passionerad sportfiskare, eller helt. Vill fritidsbåtsägare bara vara på sjön när det är sol? Men verkligheten ställer ofta till det och därför kan en hyttbåt med fina utrymmen både ute. Nej, Brizo är en hyttbåt för den som vill ha något alldeles extra.


Byggd i kraftig, lackad aluminium och sägs tåla mycket tuffa tag. Vi är väldigt stolta att vara annorlunda och presenterar våra lyxiga aluminium yachter. Alla våra yachter är delvis eller helt skräddarsydda för att. Utförsäljning av våra båtar! From den 7-september så har vi.


Sweboat, Båtbranschens Riksförbund. För många i Sverige är sommarhalvåret synonymt med båtliv. Oavsett om det gäller motor- eller segelbåt, öst-, väst- eller Vänerkusten så finns det i vårt.


Taket är tillverkat av aluminium och skyddar mot sol och stänk. Våra båtar är omsorgsfullt handupplagda och tillverkade av de bästa material dagens marknad har att. En hyttbåt på meter kan vara den bästa familjebåten för norden. Med fina utrymmen både in- och utvändigt.


Gustav Morin är första journalist att testa. Finns i modellerna styrpulpet, daycruiser, bowrider och hyttbåt. Monterey är handbyggda enligt sandwischkonstruktionen med livstids garanti på sina skrov. Silver har en hyttbåt , Silver Cabin 65 i aluminium med diesel inombordare men jag tror ni spränger Er budget då, i alla fall med en ny sån,. Oöm hyttbåt i aluminium , underhållsfri i mycket fint bruksskick, lämplig för öpendlare och bra att lasta i. Tyvärr så har motorkåpan blivit skav.


Smartliner har utvecklat en unik teknik för denna typ av båtar som kombinerar det bästa med aluminium och glasfiber. Båtarna är underhållsfria med goda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg