måndag 1 april 2019

Vitoljat brädgolv

Detta brukar vara en populär metod då golvet får det ljusa vitaktiga utseende som är både neutralt och ger rummet ljus. Jag bor i en lägenhet i ett hus från 30-talet och har upptäckt att det ligger fint brädgolv. Min man har för en vecka sedan lutat av och därefter vitoljat. Bauhaus säljer billiga furugolv, grangolv, brädgolv och massiva trägolv tex. Furugolv finns som massivt, parkett eller.


Kvalitetsgolv från kända leverantörer av golv. Stort sortiment och låga priser på trägolv. Köp ditt golv hos bygghemma. Sveriges största bygghandel. Jag har ett vitoljat brädgolv i hall samt vardagsrum som på sina ställen är ganska nernött och tappat sin vita nyans.


Det är fortfarande lent men lite. Ett lutat och vitoljat furugolv. Om du vill ha ett blekt vitt furugolv är det att luta golvet som gäller. Trägolv har hög mysfaktor, men för att det ska hålla sig snyggt länge behöver det renoveras då och då.


Här är en liten trägolvsguide. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Generös takhöj vackra brädgolv och fina.


Väggarna är vitmålade och golven består av ett nylagt lutat och vitoljat brädgolv med. Släta benvita väggar i kombination med vitoljat brädgolv och vackra spegeldörrar bidrar till den rätta känslan. I hallen möts Marrakechklinker och vitoljat brädgolv.


I badrummet finns golvvärme och dimbara spotlights. Billigt brädgolv kan man också köpa av Byggmax. Använd en golvbonare till lackerade parkett- och brädgolv. Rengör först golvet från all gammal vax med lacknafta.


Kraftigt furugolv av norrländsk furu. Välkommen in till Sekelskifte och våra massiva golvplank av furu! På golvet ligger ett nylagt, vackert vitoljat brädgolv av ek. Golvet är genomgående och är av samma brädgolv , vilket ligger i hallen också. I vårt kommande hus vill vi ha ett vitoljat brädgolv , 1-stav.


Likt det golv på bilden ovan. Vi kommer att ha ask eller ek då det är två hårda träslag. Idag har vi mattlackade ekgolv där vi lagt in nytt och i övrigt har vi gamla framslipade och lackade brädgolv.


Martin Timells kommentar: Att slipa kan vara svårt om man aldrig gjort det förut. Olja är trendigast, men golven måste efterbehandlas i minst tre år. HALL: Välkomnande hall med två stycken mindre klädkammare. Lutat och vitoljat vackert brädgolv.


VARDAGSRULjust och fint vardagsrum med fönster och balkong i. Jag har i tidigare boenden också slipat och vitoljat gamla undergolv i furu. Att gå barfota på ett mjukt, oljat brädgolv är verkligen en skön känsla. Golv: Brädgolv (lutat och vitoljat ). Easily share your publications and get.


Vi funderar på att lägga in ett brädgolv i köket så smånigom också faktiskt! Där finns nu plastgolv på spånplatta som ska ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg