fredag 26 april 2019

Nät balkong

Nät balkong – Sök igenom de bästa fastigheterna på Mitula. Kattnät till balkong billigt hos zooplus. Nedsatta priser Snabb leverans till dörren Fri frakt från 4kr Kostnadsfria returer Köp enkelt här!


Balkongnät och kattnät skyddar din katt på balkongen eller uteplatsen. En möjlighet för innekatten att få komma ut i friska luften utan risk att skadas.

Ett kattnät gör balkongen eller terrassen till en säker plats för. Förstärkt nät med ståltråd. Skyddar era husdjur från att rymma. Kontakta oss för mer information. Vi har balkongnät både i metervara och färdiga längder.


Du kan välja mellan både transparent och svart. Det korta svaret är att om du har en katt och en balkong som är högre upp än fem meter. Här samlar vi alla artiklar med tips på hur du kan näta in balkong , näta in trädgård eller altan och bygga olika typer av.

Känner du att du vill skydda din katt mot våghalsiga och farliga äventyr på balkongen är detta set med en teleskopstång ett enkelt sätt att fästa nätet. Vi vill att människor ska vilja fixa. Skyddsnät för balkong och altan passar både för inom- och utomhusbruk.


Ett bra knutet nät ifrån Trixie. Ni som nätat in era balkonger , vad för slags nät har ni använt? Tar tacksamt emot era tips! Balkonger där katter går ensamma måste förses med skyddsnät, enligt nya och än så länge relativt okända regler.


Gör din balkong säker för din katt att vistas på med ett balkongnät. Skandinaviens ledande leverantör av textila nät , såsom skyddsnät, containernät, sportnät, fallskyddsnät, fågelskydd samt park och lekplatsutrustning. Jordbruksverket har en regel om att balkonger som är mer än fem meter över marken måste vara försedda med nät om katten ska vistas ensam på den. Ni som har innekatt och balkong där katten får vara.


Har ni nät eller ev annan lösning? En del nät finns som lagervara och en del tillverkas efter beställning. Billiga djurtillbehör online. Vi säljer klösmöbler, hundbäddar, kattluckor, hundkoppel, hundhalsband och allt för husdjur.


Enligt djurskyddslagen måste vi ha nät på vår balkong om katten ska vara ute=vi kunna ha balkongdörren öppen då vi inte bor på entréplan.

Har du katt och dessutom en balkong över fem meter över marken? Då måste du enligt lag hägna in balkongen med till exempel ett nät , så att katten. Använd armerat nät som inte kan böja sig (finns på rulle hos Claes Olsson).


Risken är annars stor att nätet böjer sig när de klättrar och de kan fastna i. Passar utmärkt till balkong. Ett när som du fäster med en speciell kardborretejp runt ditt fönster och sedan trycker fast nätet som du klipper till i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg