onsdag 24 april 2019

Fruktlådor i trä

Våra fruktlådor är riktiga vintage grejer och de är i bra skick. Kul butiksinredning också, eller i din grönsaksaffär eller i interiören av ett konditori. Gamla äppellådor i trä har blivit populära i inrednings­sammanhang och de kan användas på många olika sätt. Den här fruktlådan är stapelbar och levereras i obehandlat trä. Vi har idéerna och visar även hur du.


Vill man få sina fruktlådor att se lite gamla ut går det lätt att behandla dom med järnvitrol.

Har sett dom i flera butiker, men ingen vill sälja dom till mig. Fruktlådor , förvaringslådor i trä. Passar även bra som snygg inredningsdetalj med en praktisk funktion i varje hem.


Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion. Försäljning främst för konkursförvaltare.


Jag tyckte er sida var sjyst med annorlunda möbler men bildkvalitén var lite sådär. Välkommen till Fredricsons Trä !

Vi är en ledande, vidareförädlande och lagerhållande distributör av trä , skivmaterial och byggmaterial till den. Läckra gamla drickabackar i trä. Svenskt Trä är en verksamhet inom. Metallskodda i hörnen och med härligt fin patina Back 1: Blå drickaback från Vårby Bryggerier. Produktinformation Gammal vintage äppellåda i trä.


Just nu har vi flera äppellådor på lager och varje äppellåda är unik i sin struktur och slitning. Hittade en hel hög med gamla fruktlådor i trä på jobbet, samtliga från eller 60-tal. Bestämde mig genast för att köpa hem stycken och försöka skapa en. Här kan du söka bland aktuella objekt, efter kategori eller filtrera ut varor som klubbas på en specialauktion. Antingen kan du söka i frisöksrutan.


Du vet väl att du kan anpassa din fruktkorg på enklast möjliga sätt genom att göra de tillval du önskar – allt för att få just DIN ultimata fruktkorg. Ser att detta är en gammal tråd. Otroligt coola att plantera i, ha inomhus som förvaring eller bara som inredningsdetalj. Få de senaste nyheterna och de senaste erbjudandena direkt i din inkorg!


Har man ett fantastiskt kök med gammal vackert virke på väggarna, som på bilden, ja då passar ju fruktlådor i trä utmärkt till förvaring av porslin! Ett alternativ till Er som själva fördelar frukten i egna skålar runt om på företaget. Jag undrar om någon vet var man kan få tag i äppellådor i trä billigt?

Alla är unika eftersom trä är ett organiskt material. Redan när Enno Hallek studerade på Konsthögskolan för femtio år sedan experimenterade han gärna med att måla på överblivet virke och fruktlådor av trä. Leksaksmaten är tillverkad i trä och förvaras i en medföljande fruktlåda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg