måndag 12 december 2016

Våtrumsmembran

Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Beställ allt inom Tätskikt våtrum m. Blanda vid behov isoleringen före användning. Förbehandling av underlaget. Rollbart, 1-komp, flexibelt tätskikt.


Mapei VR Duk System B monteras med Mapei Mapegum WPS som är ett våtrumsmembran men skarvförseglingen sker med Mapei VR Duklim. Flexibel våtrumsmembran till alla golvunderlag samt alla väggunderlag. Våtrumsmembran utelämnas helt.


Anmärkning Fogen bör ej vara bredare än 1mm. Produkter för Ytbehandling och Avfärgning. Primern förs på med rulle, eller som här med pensel. Hela golvet ska förses med våtrumsmembran.


Väggar och golv i källare. Källare är alltid knepigt eftersom att många äldre hus har väggar med direkt markanslutning eller en betongplatta som saknar. Att sätta kakel i kök eller badrum är inte en alltför komplicerad historia. I badrum finns förvisso oftast mer krångliga vrår och nischer att ta hänsyn till.


Alltid bra priser på Tätskikt badrum hos XLhemma. DIY - steg för steg-guide om hur du sätter kakel eller klinker i ditt kök. Det behöver inte alls vara särskilt svårt. Men som för de flesta projekt finns det fallgropar att akta sig för. Här listar vi saker som kan gå fel när du sätter.


EPS lightbeton 3och cementbaserade spackelmassor är oorganiska och uppfyller högsta brandkrav. Högelastisk, polymerbaserad våtrumsmembran. Klar för användning - skall inte späs ut.


Lätt och smidig att applicera. Skär längs kakelplattorna, men se till att knivbladet inte går för djupt för kan ett eventuellt våtrumsmembran skadas – i så fall har du förvärrat skadan. På torrt underlag är uttorkningstiden för applicering av våtrumsmembran 8–timmar. Den angivna torktiden förutsätter ett uttorkningsklimat med ca °C,.


Mindre våtutrymmen kan vara knepiga – så här får du ut det mesta av bara några få kvadratmeter enligt experten. Byggfabrikens Victorian Floor Tiles är en engelsk klinker av den typ som förr importerades i mängder till Sverige, och lades i fantasifulla eller mindre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg