måndag 12 december 2016

Motorvärmaruttag med timer

Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik! Smidig lösning för motorvärmare. Ställ in avresetiden så anpassar timern automatiskt inkopplingstiden beroende på utomhustemperaturen. Låga priser Snabba leveranser Hög servicenivå. Eluttag för att värma bilmotor och kupé med ett brett sortiment av olika insatser.


Våra stolpar monteras med kapsling, elplint, stolpe, fundament och en insats. Annars finns det kopplingsur för infällt montage i app dosa t. Det finns timers som monteras i elcentraler på DIN-skena. Motorvärmaruttagen är temperaturstyrda och känner av yttertemperaturen.


AutoTime är en temperaturstyrd elektronisk timer som kopplar in din motorvärmare i rätt tid före inställd avreseti med hänsyn till rådande utomhustemperatur. Ställ in tiden via en timer Med en timer eller ett kopplingsur kan du i förväg bestämma hur länge du vill att lampor ska lysa och när motorvärmaren ska vara. MOTORVÄRMARUTTAG MED WIFI hos ELDIREKT. Tiden som motorvärmaren är på varierar därför beroende på hur kallt det är ute.


Välkommen till oss på Jula! Enligt Lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om:. Uttagen skyddas av låsbart lock med standard lås.


Kan fås med systemlås på beställning. Kompatibel med Nexa-sändare och Nexa-fjärrkontroller IP56-klassad. Automatisk timer -funktion 159:- Lägg i kundvagn. Tänk på att motorvärmaruttaget inte ska. Logga in via Switch-Its webbplats med.


För att uttagen bara skall fungera vid kall. Samtliga 1-fasladdare är avsäkrade med integrerad personskyddsbrytare och finns i versioner med eller utan. Inställning av avresetiden Sluttidpunkten för uppvärmningen av ett fordon (fordonets avresetid) ställs in på följande sätt. Du kan, till exempel, köpa ett motorvärmaruttag med både timer och fjärrstyrning. Elektroniskt skymningsrelä för automatisk av- och påkoppling av glödljus,.


Nexa TMT-9erbjuder ett flexibelt användande för styrning av Nexa mottagare. Trådlös digital fjärrkontroll med LCD display. Timer to use for FREE online!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg