tisdag 6 december 2016

Kabelarea ampere tabell

Compare 100s of Sites At Once. You can save up to with KAYAK. Get Great Flight Deals In Seconds. Search for Hotels in Las Vegas. Find Cheap Rental Car Rates Fast.


Strötitta på förbrukarens avsäkring är det flera så lägg ihop ampere -talet Längd: önskad längd på din kabel.

Kalkylatorn räknar fram minsta kabelarea med högst volts spänningsfall vid volt. Välj ampere närmast över den ström som går genom kabeln. Jag ska dra en ny kabel i verkstaden, för min nya svarv.


Vad är minsta tillåtna kabelarea vid 10A, 16A,. Kabelarea behöver ej anges. Finns det någon formel eller tabell för detta? Spänningen (U), mäts i Volt och Strömmen (I) mäts i Ampere.


En elektrisk krets har alltid ett ”motstånd” (resistans).

De värden på ström och kabelarea som man använder för 230-Voltsinstallationer fungerar inte så bra för 12V,. Det går inte att säga att en viss kabelarea ska avsäkras med en viss storlek på säkring. Det beror på längden på kabeln, förläggningssätt som du redan. Ibland undrar man hur mycket ström en viss kabel tål, eller vilken diameter den har.


Här hittar du en enkel tabell för översättning. Kan man räkna ut hur många ampere en kabel tål beroende på kabelns mm2? Enligt denna tabell så får en 5mm² bara vara 35m (70m delat med för enfaslast) om den maxas (10A). Nu är det väl sällan man behöver räkna med att en. För att räkna ut hur många ampere 70W är delar du det (spänningen - Volt).


Info för kabelarea säkring tabell. Få resultat från sökmotorer i en! Skall man gå in på tabell B istället där de tar med läng. Dimmer 2V för glöd- och halogenlampor, insats.


Lättinstallerad kabel för lägenhetsrenovering. Jag skulle behöva en formel för att räkna ut minsta kabelarea där kända. I bildens tabell kan man utläsa att klena.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg