måndag 25 januari 2016

Markisolering cellplast

En av de delar som är viktigast med en platta på mark är att den isolerar så bra jämfört med andra husgrundstyper. Isolering läggs innanför husgrundens. För markisolering vid normal och tung belastning.


Finns i flera varianter Gå. XPS- cellplast med falsad kant att använda som isolering av platta på mark. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. För isolering av golv kan du använda komfortskivor oavsett om du ska isolera förrådsgolv.


Om du ska bygga en grund kan du göra en prisförfrågan på platta på mark där cellplast som markisolering ingår. Läs mer om vilka klassificeringar av cellplast som det finns och vad den säger om skivan. Ta reda på vilken skiva du behöver. På K-rauta hittar du ett stort utbud av cellplast , ett effektivt isoleringsmaterial. Vi erbjuder cellplast från Isola-Platon, Jackon och Thermisol.


På Finja tillverkar och levererar vi högkvalitativ cellplast för isolering av alltifrån grunder, fasader, väggar och tak. Cellplast passar utmärkt som isolering. XPS är en extruderad cellplast som passar utmärkt i konstruktioner där det ställs höga krav på solida golv och underlag. Skivorna har låg egenvikt, stark bärförmåga och.


Lär dig om isoleringsmaterialens egenskaper innan du isolerar. Markisolering , takisolering, isolering av källarväggar. Fastigheter byggda under slutet av 80-talet och fram till slutet av 90-talet har i vissa fall en konstruktion med cellplast limmat på.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Byggmax (100mm) som markisolering ? Klarar den av det stora trycket som blir? Frigolit och Ecoprim är båda cellplaster. Tilläggsisolering av EPS- cellplast vid förläggning av prefabricerad fjärrvärmekulvert samt skydd av manteln mot skador vid montering och under brukstiden.


Med cellplast på poolbotten erhåller man markisolering samt att poolgolvet blir behagligae att gå på. Levereras inom 2-vardagar. Vi håller nu på att jämna till med stenmjöl under vår ovanjordiska pool.


Jag har även tänkt lägga cellplast under poolen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg