onsdag 27 januari 2016

Grönt plastnät

Vi vill att människor ska vilja fixa. Ruttnar eller rostar aldrig. Bryts inte ner av solens UV strålar. Välj butik för lagerstatus. Läs mer Trädgårdsstängsel Maskstorlek 10x10cm Galvaniserad HORTUS.


Avspärrningsnät Orange m. Stängselstolpe 8Mm 110Cm Grön. Spaljenät med maskstorlek 10Xmm grönt Ange ant. Plastnät , avstängningsnät- Håller dig på spåret!


Grönt plastnät som skyddar mot vind. Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll. Detta är endast ett urval av vårt sortiment. I våra varuhus hittar du många fler varor! Vi hade ingen halm så vi tog en massa vass och buntade ihop i ett plastnät och slängde i. Fast vi har ju aldrig grönt vatten förstås utan bara trådalger.


Talgbollar för fåglar levereras ofta i ett plastnät – och för andra djur kan plasten vara förödande. Stolpar, nät, elstängsel, elaggregat, staket, stängseltråd och tillbehör. Köp i butik eller online med hemleverans! Och så sätter man igång och skapar en grön ,. ACO Gräsarmering från ACO Nordic AB. Gräsarmering (moduler av plast) som förstärkning av gångstigar, uppfarter, parkeringsplatser m m. Just nu är dock balkongen intäkt i ett grönt plastnät som vi kallar grönsaken (efter ett norskt missförstånd för flera år sedan med en liknande plast).


Fick en Ipomea i present igår och undrar nu lite om den. Det är en planta från Holländska Patioplant och om jag läser symbolerna på baksidan av plantans kartong. Växtvajer som skapar gröna fasader och gröna väggar.


Klätterstöd med hög flexibilitet från mindre installationen till full fasadgrönska. Okej, detta måste vara ett skämt. Snälla, säg att det bara är påhitt!


Och jag som trodde man hade grönt plastnät och metalltråd för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg