fredag 8 januari 2016

Benders megatäck

Med sin blästrade ovansida och sina knäckta långsidor passar. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Vi hjälper dig att skapa din personliga prägel. Välkommen till Stenbolaget!


Jämför priser och läs recensioner på Marksten och Mursten. Megaloc levereras med knäckt, granitliknande yta på båda sidor. Hemleverans på stonefactory. Den passar till samtliga murar i Megaserien.


Täckplattan levereras med. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Upp till rabatt vid köp av sten med leverans direkt från fabrik! Levereras inom 5-vardagar.


Stolptopp, stolpelement och stolpblock. Den har samma brottyta och fas på sidorna som muren och har en patinerad ovansida. Tack vare en sinnrik konstruktion som låser blocken i varandra. MURSTEN MEGATÄCK 500X260XGRÅ.


BENDER MEGATäCK , STOLPTOPP. Stolpelement, och muren är fulländad. Betongtakpannor en takpanna i betong som är enkel att lägga och finns i flera färger.


Ni hittar takpannor hos Stonefactory. För svåra markförhållanden rek. Megatäck är toppsten ej nödvändig. En fristående mur som alltid visar sig från sin vackraste sida. Ovanstående beskrivning gäller för fasta grundläggningsförhållan-den, men är endast vägledande och ytterligare.


Benders har tagit steget ned på marken. Du kanske också är intresserad av dessa? Går även att använda som kantsten. Monteringsanvisning se rekommendationer för olika höjder på sid ­ 4. Trädgårdsplattor, marksten, kantsten, murar m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg