tisdag 21 maj 2019

Snöraka för tak

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Det teleskopiska aluminiumskaftet ger dig en räckvidd på hela 0-m! Skopa av plast för låg vikt.


Välkommen till Jula och en trivsam trädgård! Teleskopskaft med utbytbara redskap för olika säsonger. Glasfiberskaft med ergohandtag med plats för handskar och tvåhandsgrepp. Vi har bättre lämpade snöredskap i form av snöraka och ishacka vid snöröjning på tak.


Köp en snöraka från Granngården. Du står på marken och trycker skäraren uppåt samtidigt glider snön ner. För dig som har fått en stor mängd snö på taket har vi snöraka som är teleskopisk.


På det viset kan du ta bort snö på taket utan att själv utsätta dig. Rensar effektivt tak med lutning. Justerbart teleskopskaft i glasfiber med snabblåsningar, hyvel och PVC-duk för snön att glida ner på.


Stort sortiment av snöskyfflar till låga priser. Jämför priser på snöraka för tak och handla snöraka för tak på nätet från bra webbutiker online. För enkel nedtagning av snö från tak. Med 3-delat teleskopskaft 190–5cm med stålskruvfäste. Bli först med att recensera denna produkt.


Beställ online: Webblager:. Kontakta kundtjänst för personlig service. Med RoofSmart kan du skotta taket fri från snö ståendes på marken.


Vi rekommenderar att du för ett sådant tak placerar dig själv högre upp närmare takfoten för att underlätta arbetet och därmed maximera taksnöhyvelns. Har sökt lite på nätet men det enda jag hittade var en snöraka för tak hos jula, men den ser inte alls ut att vara lika smidig att använda. Vi utvecklar produkter med bra form och funktion för.


Pad är nog den första enheten som är utrustad med kortplats för Micro-SIM? Det går dock att klippa till ett vanligt SIM-kort så att det b. En snöhyvel som du skär snön på taket med och som sedan glider. Snöskyffel speciellt designad för takskottning. Blad tillverkat helt i slagtålig plast som inte åsamkar skador på taket.


Skaft av trä försett med ett. Redskap med teleskopskaft för extra räckvidd. Fruktplockaren tar ner den finaste frukten, även den högt upp.


Snöraka till taket , när snötäcket är för djupt. Undrar du hur man ska skotta taket på rätt sätt, och vilken typ av tak som behöver skottas? Vår expert Peter Bratt varnar för att skotta taket i onödan. Det perfekta verktyget för att fösa bort snö. Se videoklippet där du ser hur man säkert skottar taket fritt från snö.


Alla förändringar är gjorda för att få ett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg