torsdag 2 maj 2019

Glasnudelsallad

Med ett paket glasnudlar, några nävar räkor och de grönsaker du råkar ha hemma för tillfället kommer du långt. Blanda allt och smaksätt med en fräsch. Den asiatiska dressingen med frisk och het smak ger det lilla extra till denna fräscha sallad. Glasnudlar gör sig fantastiskt bra i sallader med smakrik dressing. I det här receptet består dressingen av lime, rörsocker, fisksås, risvinäger och chilipeppar.


Fantastiskt god och fräsch glasnudelsallad med räkor. Ljuvligt att toppa den med hackade nötter och om nu vill ha den matigare kan du servera vårrullar bredvid. Spännande smaker möts i denna asieninspirerade glasnudelsallad med marinerade räkor. En perfekt rätt att krydda vardagen med!


Amir Kheirmands kvalrätt till Sveriges mästerkock. Het nudelsallad med förkokt stekt sidfläsk. Dressingen: Lägg finhackad vitlök och riven ingefära i en kopp. Finhacka chilin och tillsätt denna.


Häll i fisksås, honung, limejuice. Asiatisk glasnudelsallad med strimlad lövbiff. Byt gärna ut lövbiffen mot räkor, kyckling eller något vegetariskt alternativ för att variera rätten. Jennie Walldéns biffsallad med glasnudlar är så god och fräsch – måste testas!


Du kan använda frysta räkor till den här snabblagade nudelsalladen. Recept på en vietnamesisk glasnudelsallad med räkor och härligt smakrik dressing. Den här salladen är jättegod och kommer garanterat att bli en ny favorit under detox. Fler recept hittar du på receptsidan.


Gör så här: Stek köttfärsen i matoljan och krydda med tunt skivad Lemongrass, Fish sauce och hälften av Sriracha saucen. Servera den gärna i en stor skål och låt alla ta för sig. Lägg nudlar i en rymlig skål, slå hett vatten över så att det täcker. Låt nudlarna bli mjuka, slå av och skölj i kallt vatten.


Grillad kyckling serverad med glasnudelsallad med fräscha grönsaker, färsk koriander, jordnötter och lime. Januari är snart slut, och det känns som att året har dragit igång med en helt sjuk fart. Glasnudelsallad med ägg och räkor i salt och syrlig dressing med mycket ­umamismak av torkade alger. Tillaga nudlarna enligt anvisning på paketet.


Klipp dem i kortare bitar. Skär ner löken i båtar och skär zucchinin, morötterna och. Vissa rätter går att trolla fram på mindre än minuter!


Denna rätt är en sådan och dessutom en ny familjefavorit här hemma. Koka nudlarna mjuka i saltat vatten och kyl av i kallt vatten. Gör en dressing på vitlök, limejuice, socker, fisksås, soja, chili och. Syrligheten och hettan i den här salladen passar superbra till laxens mäktiga smak. Sallad med nudlar, morot, purjolök, champinjoner, vitlök, sesamolja, chili.


Denna nudelsallad är det perfekta tillbehöret till thainspirerat fläsk i jordnötssås. Tro mig, för jag åt det så sent som härom kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg