tisdag 5 mars 2019

Polera glas

Stort utbud av fina tyger! Vi har ett brett sortiment. Brett sortiment av snygga, högkvalitativa glas från välkända märken. I RoyalDesigns breda utbud av servering hittar du glas. Mirka Polarshine Eär ett polermedel utvecklat för borttagning av repor på glas.


Polermedlet används på fönsterglas och härdat glas. Stålplåt är vädligt mycket mjukare än glas på grund av skillnaderna i molekylära bindingarna. Man ser ofta frågor om hur man polera upp sina glas om de är repiga och man inte vill byta. Oftast räcker det med någon sorts polerpasta. Går det att få bort repor från glas ? Om det är möjligt hur går man då tillväga?


Reporna är väldigt många men inte alls djupa. Extraklart glas till lågt pris från branschledande svenska leverantörer. Lagerhämtning av extraklart glas i Stockholm och Malmö. Nej - Det polerade glaset går inte att skilja från ett nytt.


Kan alla typer av glas repareras? Det är klarlacken som är boven i dramat. Den tål inte värme och solljus på samma sätt som ett lyktglas av riktigt glas. Det går naturligtvis att polera för hand. Det jag undrar är ifall det går att polera bort repor på glas eller iaf få dem mindre djupa.


Polerade sen med twisted wool och FG400. Detta är min första bil med helt släta glas (plast), så jag har inte. Glasbehandlingen förenar sig med glaset och har därför en mycket lång hållbarhet. Ytliga repor efter vindrutetorkarna eller isskrapan går att polera bort.


På en vintage omega polerade jag plexi och hus med min dremel och polermedel från bilen. Först en finrubbing och sedan vax med lite lite slipmedel i. Det finns väl inget mer irriterande än repiga glasögon. Men om du har glasögon gjorda av plast finns det en möjlighet att snabbt återställa dina glas. Tror han körde med ett medel direkt från någon glasindustri, eller så var det 3M. Glaset på din klocka polera du enkelt upp med lite tandkräm, dock utan slipmedel.


Undvik att få vatten på boetten, även om den är vattenresistent,. Du kanske trodde att tandkrämen bara fungerar för tänderna. Men den tar även bort repor på mobilen, svåra fläckar i hemmet och gör skorna som nya. The cookies we want to set are for analytics purposes only.


These tell us things such as how visitors get to our site. Man kan till och med våtslipa den om det behövs för att bli av med reporna och sedan polera. Har dina glas fått en ful, mjölkaktig beläggning?


Så här enkelt blir du av med den och får ett skinande rent resultat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg