måndag 25 mars 2019

Bordsskiva ask

Att välja rätt bänkskiva är viktigt då stora delar av köksarbetet utförs på just köksbänken. Hitta bänkskivor som passar just din stil. Vi har ett brett sortiment av olika sorters bordsskivor för restaurang och caféinredningen. Skapa helt enkelt den idealiska arbetsplatsen för både arbete och lek. Bordsskivorna är kompatibla med olika ben och benstö inklusive snygga varianter i. Stor rektangulär bordsskiva i furu, ask eller glas.


Kombinera med våra benstativ, ytbehandlingar och beslag för att skapa ditt eget bord. Vi har nyligen köpt en bordsskiva i obehandlad ask. Vi vill gärna behålla den ljusa färgen som i dagsläget nästan är vit.


Vad är er rekommendation behöver vi. Fler bilder av Trä ask gråoljad. Bänkskiva i Ask i specialmått med underlimmad vask. Svensktillverkat och snabba leveranser.


Ask med brunkärna vitpigmenterad hårdvaxad. Skivor i massivt trä kräver omtanke och underhåll, men blir också vackrare för varje år som går. Kvadratisk bordsskiva som passar både till våra benstativ för soffbord och matbord.


Välj mellan furu, ask eller härdat glas samt färg på beslag. Välj bordsskiva i vit laminat, ask , ek eller svart linoleum. Köp mötesbordet online hos oss!


VIREN är ett elegant och praktiskt bord i svart aluminium med bordsskiva i smakfull ask. Designen har influenser från många tidsepoker och stilar men den nobla. Vissa av bordsskivorna som de av teak har förborrade hål så de passar vissa bordsstativ medan andra passar de flesta bordsstativ. String works skiva till konferensbord med askfanér. För att kunna servera maten vid restaurangbordet utan att använda sig av bordsdukar är det viktigt att bordsskivorna ser snygga ut,.


Vi har din nya bänkskiva i ek,valnöt,bok, ask ,björk och körsbär oljade eller. Går att få i ek,björk,mahogny, ask ,alm Mått: sitthöjd: 83cm, bredd: 45cm, djup: 45cm. Matstol i valnöt med skin som ryggbricka: Barpall i ek.


ANTIBES Matbord Ask X-ben. MODENA är ett snyggt och modernt bord bestående av flätad kaffebrun konstrotting över en stomme i aluminium. En praktisk och snygg bordsskiva i ask ger en fin yta.


Bordsskiva : Faner: ek, ask , svartbetsad ek, mörkbetsad ask , vitpigmenterad ek, vitpigment. Matbord 220x100cm i massiv ask och NANO LAMINAT som tål mycket stryk. Vit pulverlackad bordsskiva och fötter Messingpläterad järnhandtag och ben Maximal. Vi har fått ett märke eller repa i vår bordsskiva.


Base- och Top-stegen kan kombineras fritt: som enkelstege, utskjutsstege, eller fristående stege.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg