torsdag 29 november 2018

Gångjärn glasdörr

Stort utbud av glasdörrar i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Se vårt utbud direkt online! Theofils beslag säljer gångjärn för glasdörrar eller speglskåp i stål och mässing, för hel- och halvtäckande samt innanförliggande luckor. Gångjärn till bastudörr i glas. Lämplig att använda vid specialmontage där man exempelvis vill montera en glasdörr mot en befintlig karm.


Ett komplett sortiment av handtag, motstycken, lås och gångjärn för glasdörrar. Våra gångjärn är enkla att justera, kan UV-limmas med ljus-härdande lim och är imponerande på grund av deras långa livslängd. Jämför priser och läs recensioner på Bastu. Nu tänkte jag till lite på vad det eg.


Tillverkad i rostfritt stål, AISI 316. Passar rund stolpe med diameter 4mm. Lagerhämtning av gångjärn i Stockholm och Malmö.


Vi har lagt stor vikt vid helhetslösningar, för att det ska vara enkelt för dig att välja den glasdörr som tilltalar dig. Bilden visar gångjärn för montering vänster uppe och höger nere. Någon som vet någon bra butik på internet som säljer gångjärn till glasdörrar. Glasdörrar till lågt pris från branschledande svenska leverantörer. Vi har lösningar för alla typer av möbler och våra gångjärn är hållbara och pålitliga.


Vem säljer gångjärn som man fäster i glasskiva? Beslag och konsoler ᐈ Avslutad maj 09:21. Våra glasdörrar , med ett elegant utseende, levereras med diskreta gångjärn eller i en smal ramkonstruktion för att öka isoleringen.


Harvias glasdörrar är utvecklade speciellt för bastur. Swedoor erbjuder ett heltäckande sortiment av innerdörrar. Oavsett om det gäller moderna innerdörrar, traditionella spegeldörrar, skjutdörrar, glasdörrar eller. Franska dörrar har visserligen sin charm och föredras av många men med glasdörrar och fri utsikt från.


I vårt sortiment av gångjärn hittar du både gångjärn till inner- och ytterdörr såväl som specialgångjärn till exempelvis grindar från tillverkare som Assa. Individuella speciallösningar. Allt från klaffgångjärn och minigångjärn till gångjärn för glasdörrar med. På Bavoi Glass Systems har vi möjlighet till tillverkare anpassade kommersiella dörrdragningar för alla våra glasdörrar i All Style.


Slagluckor - gångjärn och beslag för luckor. Speglar och spegelupphängning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg