måndag 26 november 2018

Brun elkabel

De brukar väl oftast vara en blå, en brun och en gulgrön kabel. Någon som vet hur jag ska koppla? Och vad kan hända om man kopplar fel? Till att börja med så skall man komma ihåg att färger kan man aldrig helt lita på, dels därför att standarden ändras med. Starkström är, enligt svenska elsäkerhetsbestämmelser, sådan ström, spänning eller frekvens som kan vara farlig för person eller egendom.


Halogenfri och flamskyddad kabel för fast installation i rör.

Om motståndet är helt brunt utan att andra färger syns, ska det tolkas som brunt band och brun prick på brun grundfärg, d. Skriv in den e-post som används vid inloggning. När du klickat på Ja, jag har glömt mitt lösenord skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du. Brun textilsladd - Tvinnad treledare för belysningsarmatur. Tvinnad elkabel med brunt textilhölje för användning på lampor med väggstickpropp.


Vilket är plus och minus - brun eller blå kabel? Kabel för starkström av hög kvalitet. Sätt lite färg på tillvaron!

Ansluts ojordade textilsladd är perfekt för dig som gillar design och vill snygga till lamparmaturer och andra elektriska prylar i. Run vit anslutningskabel RKK för inkoppling av tex, diskmaskiner, kylar och andra energikrävande elapparater. Precis varit och köpt nya taklampor. När jag öppnar kartongerna ser jag att sladden inte är ihopkopplad med lampan.


Från sladden kommer det en blå och en brun. Här hittar du det du kan tänkas behöva för dina elinstallationer. I vårt stora sortiment hittar du gedigna produkter. Köp ojordad tyg- och textilkabel i fler än olika färger online på Elbutik.


Vilken ska kopplas ihop med vilken. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Elkabel RDOE (H07RN-F) 1kr Se info Köp. Välkommen till Byggvarulistan.


Vi på Byggvarulistan brinner för byggvaror. Vi är entusiastiska Gör-Det-Självare som vill bringa lite ordning i utbudet av byggvaror. Pris är per meter, lägg antal meter du vill ha klippt i en längd i kundvagnen.


Denna kabel används till signalhorn på de flesta äldre mopeder. För indragning i rör eller kanaler.

Installationskabel FK Kartong (H07V-R) PVC-isolerad ledare. Nolla är blå, jord är gul-grön och fas är normalt brun. Andra färger som kan finnas i elinstallationen i ditt hus kan vara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg