fredag 26 juli 2019

Antika lås och beslag

Försäljning, installation och service av lås -, larm-, tele- och elinstallatörer. Köp Dörrhandtag, Fönsterhandtag och krokar i moderna och klassiska stilar. Möbelbeslag som passar nya, gamla och renoverade möbler.


Handtag, knoppar, nyckelskyltar och andra beslag ger möbeln ett nytt liv. Specialbeslag är en butik där du hittar det mesta inom beslag , vi har också ett stort utbud av dörrhandtag, kökshandtag,.

När du tänker beslag - Tänk Specialbeslag. Hos Beslagsbutiken hittar du ett brett utbud av handtag och knoppar i klassisk stil. Köp hos online hos Beslagsbutiken. Ett stort utbud av gammaldags lås , kammarlås, WC- lås ,. Här finns nyproducerade lås och nycklar i gammal stil. Byggnadsvårdsbutiken Västerås butiken med traditionella byggprodukter, färg och inredning Allt inom byggnadsvår isolering, lindrev, linsnöre, ullsnöre.


Kvalitet, tillgänglighet och innovation.

Här har vi många olika sorters beslag till möbler,. Välj mellan många små, gulliga knoppar och äldre, antika handtag som ger ett mer robust intryck. Våra produkter lagerförs och distribueras från eget lager. Kommer från Persgården, Nygöl, Mockfjärd. Stort sortiment av lås och beslag för de flesta behov - köp till bra pris online hos Järnia!


Efter deras modeller gör vi nu beslag av de välkända typerna. Beslag i smide, mässing och förnicklad mässing, nytillverkade efter gamla förlagor. Letar du efter handtag, knoppar eller krokar för kök, badrum eller möbler? Alltid fraktfritt och snabb leverans.


Vi tillverkar dörrar, fönster och måttbyggda kök. Knoppar Handtag Skålhandtag List handtag - Tenn Oxiderade Mässing Kromade Rostfria - Frakt och Avgiftsfritt inom Sverige - Låg frakt i resten av norden - Snabb. Sollefteå Antik säljer beslag och möbeltillbehör via internet till privatpersoner och företag i Sverige och.


Fönster med dåliga lås och beslag är en lätt match för ett inbrottsproffs. Det är dock inte bara stängningen som ska vara i ordning. Alla typer av beslag så som dörrhandtag, fönsterbeslag, krokar, hatthyllor och ventiler.


Det vi inte kan om beslag är inte värt att veta.

Välkommen till Kultursmide! Om ni behöver hjälp med handsmidda lås , nycklar och beslag så har ni kommit alldeles rätt! Allt jag smider görs på beställning. Höger innebär att dörren är högerhäng alltså att gångjärnen återfinns på höger sida av dörren när man.


Denna webbsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av webbsidan. Hos oss hittar du bla följande beslag : Fönsterbeslag och dörrbeslag,. Sprayflaska med 4ml och fast sprutrör för att nå in i lås , spanjoletter,.


Glasknopp med kromfärgad fot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg