tisdag 8 januari 2019

Dammbindare betonggolv

Välkommen till oss på Jula! Med en dammbindare får ni ett dammfritt golv som blir mycket lättstädat och underhållsfritt. Dessutom blir miljön bättre för både. Här finner du detaljerad information om tekniska egenskaper, appliceringsmetoder och användningsområden för alla produkter i Caparols sortiment. Betonggolv för offentliga miljöer;.


Masterkure 1är en membranhärdningsvätska som. Att det var ytbehandlingen som stod i centrum för huruvida ett betonggolv ska se ut är en självklarhet för Jonas. Har själv använt den till ett utrum med abs-slipat betonggolv och är mycket nöjd.


Sika Dammbindare från Sika Sverige AB. Dammbindare , natriumsilikatbasera som ytförstärkare av betonggolv i garage, industrilokaler, lagergolv. Har ett nytt (ca år) betonggolv som jag tänkte dammbinda med er Microbinder.


Nu undrar jag vad för typ av silikat som Microbinder består av och hur lång. Vattenspädbar färglös akrylatdispersion för dammbindning och impregnering av betonggolv i torra utrymmen inomhus. Lithurin Seal som dammbindare. Här på CFF Industrigolv är vi specialister på allt som rör olika typer av golv, och vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för.


Vattenbaserad dammbindningsmedel med litiumsilikat som ger snabb reaktion. Ger hög glans utan polering. Härdar och förseglar betonggolv.


Ger en kemikalieresistent och dammfri yta på obehandlade betonggolv. En miljömässigt fördelaktig produkt. Appliceras med mopp eller sprayas ut. Slitstarka dammbindare för betonggolv.


Golvbeläggning för industribruk. För betonggolv , asfaltgolv och flintcote. Produkter för dammbindning, impregnering och enkomponentslack vid renovering och uppfräschning av betonggolv. Det funkar utmärkt att lägga klinker på ett betonggolv som ytbehandlats med dammbindare ,. Vi behandlar gamla betonggolv med dammbindare för att skapa lättstädade och dammfria golv.


En snabb och kostnadseffektiv behandling för industrigolv. Ett obehandlat betonggolv fungerar bra om du bara vill använda garaget exempelvis som förråd. Nackdelen är att det suger åt sig vätska och olja som ger.


Kan användas som kombinerad krympspärr och dammbindare. Absorberar allt damm och ger golvet ett löpande underhåll. Används för ytbehandling av sten, betong, murbruk, tegelpannor, murstockar mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg