onsdag 26 december 2018

Vattenavrinning

Få anbud gratis från från seriösa lokala hantverkare. För att skydda ditt hem från fukt och mögelskador är det nödvändigt med takavvattning. Vi visar hur du lyckas med monteringen av. Var än ditt nya hem finns har vi tak, vattenavrinning och taksäkerhet som matchar dina krav. Smart regnvattenspridare som kopplas in till stuprören och rullar ut sig automatiskt vid ren (manuell upprullning).


Passar stuprör med upp till 1mm diameter. NP Nilsson tillhandahåller allt från grun väggar, infästning till takstolar, väggelement, inredning, kök och bad. Falurött med vita knutar, inkl.


Snickarna har just monterat alla rännor och stuprör, som är vita. Nu till problemet, markplaneraren har. En lösning som håller i vått och torrt. Gör ett bestående intryck. Ta det säkra före det osäkra.


Vad är lämplig lutning på ett tak? En funktion vi redan berört är att avleda vatten och då helst bort från byggnaden. Regn och smältvatten måste. Ingjutnings- och sammanbyggbar vattenränna som gör det det enkelt att leda bort vatten från veranda, spolplatta och garageuppfart. Vår uppfattning att denna del av husgrundsprojektet är onödigt komplext och dyrt och vår ambition är att göra denna process enklare och därigenom billigare.


Vi förbehåller oss rätten att det kan finnas priser som ej är uppdaterade. Vi kan det mesta när det gäller takavvattning och vattenavrinning. Vi erbjuder stuprör och hängrännor i fler olika kulörer.


Kontakta oss på Vännäs Plåt! Vi säljer alla komponenter av varmförzinkad höghållfast stålplåt, PRELAQ Green Coat från SSAB, som är belagd med ett ytskikt av HBP. Rätt vattenavrinning samt korrekt placering av brunnar och rännor är av största vikt för att säkerställa att golv. Vattenavrinning Vi lagerför alla produkter innom takavvattning i kulörerna svart och vitt. Du behöver säkert hängrännor, stuprör m,m för att leda regnvattnet rätt väg ner från taket.


Vi har allt det du behöver. Finns oftas i samma färger som taken. Ett hus utsätts konstant för vädrets krafter. Det är ett skydd för dig men huset tar stryk av vind och vatten. Kan ge problem med vattenavrinning.


Bygg inte in eventuella serviceledningar som du måste komma åt. Slarva inte med förarbete! Inom Armat finns allt du behöver av takplåt, väggplåt och vattenavrinning.


Vi levererar alltid med trygga garantier och är ett bra miljöval.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg