torsdag 15 februari 2018

Parfymflaska glas

Stort utbud av fina tyger! Vi har ett brett sortiment. Brett sortiment av snygga, högkvalitativa glas från välkända märken. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping.


En parfymflaska i glas med strukturmönstrad yta. Tillverka och importera parfymflaskor för promotion och detaljhandel ifrån Kina och Asien. Det beror på en av följande orsaker: Du har inget konto hos oss. Din E-postadress har inte verifierats än.


Vi är tillverkare av glas parfymflaskor i Kina, om du vill köpa antika parfymflaskor, Vintage parfymflaskor, påfyllningsbar parfymflaska , vänligen kontakta oss. Vacker parfymflaska i glas med textilband och dekorativt metallhänge i form av ett hjärta och en nyckel. Det är opraktiskt och omständligt att bära omkring på en stor parfymflaska i glas. Travalo är en annorlunda påfyllningsbar sprejflaska. Opaliserande glas med gjuten dekor av fyra klassicerande kvinnor.


I RoyalDesigns breda utbud av servering hittar du glas. Parfymflaska (tom, glas ) sorteras som färgade glasförpackningar. TERVINNING De färgade glasförpackningar som sorteras och återvinns blir råvara för nytt glas.


Doftstickor naturella st. Pump till glasflaska mm. On Novatus 12kr Delivery costs included. Damejeanner och stora förvaringskärl. Finns i två storlekar som passar fint tillsammans.


Blå parfymflaska i glas med kork, som går att skruva av. På sidan sitter en liten diamant. Med högglansig finish, utmärkt kvalitet, regelbundna rabatt. Nordens Störste Alternativbutik (New Age) med Tarotkort, Tarotkortlekar, Orakelkort, Medeltids hantverk, Böcker, Kristallkulor, Pendlar, Avslappningsmusik, Stenar.


Silverfärgad parfymflaska med hänge. Information Vanliga frågor - Import. I form av en prisma, slipad dekor. Samtida etui med monogrammet C:S: medföljer.


Cylindrisk sprayflaska av glas med genomsynligt plasthölje. Rött påtryckslock av plast. Supersöt blå liten behållare till parfym (eller annat t.ex små meddelanden) med upphängning för t. Smycket är i glas med en gängad.


Kosta Boda är ett av världens främsta varumärken inom glas och glaskonst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg